Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

Cau un segon premi de la Loteria Nacional a Torredembarra

L'administració que l'ha venut és la ubicada al passeig de la Sort
Cau un segon premi de la Loteria Nacional a Torredembarra | Google Maps

 

Els torrencs i torrenques estan d'enhorabona, ja que el segon premi del sorteig de la Loteria Nacional d'aquest dissabte, 6 d'octubre, ha caigut en aquesta localitat del Baix Gaià. Es tracta del número 46580 el segon premi del sorteig número 80 de loteria d'aquest dissabte i, al qual li correspon un premi de 120.000 euros la sèrie, és a dir, 12.000 el dècim.

 

El premi l'ha repartit l'administració de loteria ubicada al Passeig de la Sort, número 19-21, de Torredembarra. El segon premi, però, també ha caigut en altres administracions de Catalunya i també arreu de l'Estat. El premi ha caigut a Mataró a l'administració ubicada a la Riera Figuera Mayor número 10 i també a Sant Andreu de la Barca, a la loteria del carrer de la Font número 4. A la resta de l'Estat espanyol, el segon premi ha anat a parar a Múrcia capital i a Patiño:; a Huelva; Ponferrada, a Lleó; i a Benetússer, a València. 

 

El primer premi cau a Pallejà, al Baix Llobregat

D'altra banda, pel que fa al sorteig del primer premi, ha estat dotat amb la quantitat de 600.000 euros la sèrie. El número guanyador ha sigut el 28459, i s'ha repartit, a Catalunya, a Pallejà, a Barcelona, al carrer de Joan Molins Parera número 52. El primer premi també ha anat a parar a Múrcia capital; a San Sebastián de la Gomera i San Cristóbal de la Laguna, a Santa Cruz de Tenerife; a Gandia, València; a Tui, Pontevedra; a A Manchica i Celanoca, a Ourense; a Benferri, a Alacant; a Pedro Muñoz, a Ciudad Real; a Madrid capital i al Port de Sagunt de València. 

 

Al juliol, Torredembarra premiada amb l'ONCE

Aquest estiu també va caure un premi a Torredembarra, però en aquella ocasió era de l'ONCE. El sorteig del 'Cuponazo' de l'ONCE va deixar fins a 25.000 euros a Torredembarra el 8 de juliol passat. El quiosc que va vendre el cupó estava ubicat a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat número 1. Torredembarra compta amb més de 180 agents venedors dels productes de joc de l'ONCE. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris