Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Clàudia Bartolomé, la jove tennista torrenca que triomfa als EUA

Estudia amb una beca esportiva a la Universitat de Pittsburgh i està assolint nous èxits
Clàudia Bartolomé, de Torredembarra, en una imatge d'arxiu jugant a tennis amb la Universitat de Pittsburgh. | Cedida

 

Ja fa poc més d'un any que Clàudia Bartolomé, nascuda el 1999 a Torredembarra, triomfa a l'altra banda del món gràcies a l'esport que ha practicat des de menuda: el tennis. Bartolomé va marxar al setembre de 2017 cap a Pittsburgh, a Pensilvània, als Estats Units, on estudia becada per la universitat local i on també dedica diverses hores a la setmana a entrenar-se i a disputar campionats del seu esport.

 

Clàudia Bartolomé, la tennista torrenca que triomfa als Estats Units

Darrerament, des de Torredembarra hem tornat a tenir notícies des de Pittsburgh sobre l'evolució esportiva de Clàudia Bartolomé. La jove torrenca acaba de batre el rècord de la seva universitat en classificar-se en la posició més alta de la història del centre, la número 76, en un rànquing femení de tennis que recull les 125 millors esportistes individuals en aquesta disciplina universitària a la zona est dels EUA.

 

Fa uns dies, després que es conegués la classificació final de la competició en què participava Bartolomé, el seu entrenador Alex Santos ja explicava que «no puc sentir-me més feliç i més orgullós que Clàudia Bartolomé hagi aconseguit un objectiu tant important en la seva carrera juvenil i que s'hagi fet un nom per ella mateixa en el tennis universitari». 

 

«El que més m'impressiona és la maduresa de la Clàudia per saber exactament on vol anar. Aquesta és la recompensa de tots els esforços que ha estat fent de forma persistent. També sé que seguirà intentant elevar el llistó», va reblar Santos, orgullós, doncs, de la seva deixeble.

 

Clàudia Bartolomé, un any a la Universitat de Pittsburgh

Va ser l'estiu de l'any 2017 quan es va saber que Clàudia Bartolomé, que en aquell moment vestia els colors del Club Tennis Tarragona, marxava als Estats Units. Ho feia amb una beca sota el braç concedida per la Universitat de Pittsburgh, amb la qual podria cursar els seus estudis i dedicar moltes hores a l'entrenament de la seva gran passió, la pràctica del tennis.

 

Un any més tard, Bartolomé s'ha quedat a Pittsburgh, a la zona est dels Estats Units, a l'interior, a unes quatre hores per carretera de la capital, Washington DC; i a unes sis, aproximadament, de Nova York.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris