Manga i filosofia, protagonistes del nou club de lectura de Torredembarra

El nou club debatrà sobre els títols més populars dels dos gèneres a la Biblioteca Mestra Maria Antonia
La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra estrena un nou club de lectura. | BaixGaiàDiari.cat

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra estrenarà, el pròxim 29 de febrer, un nou club de lectura. Aquest nou club està adreçat al públic jove i tractarà gèneres que potser no són els més habituals en un club de lectura. Es tracta del manga i la filosofia.

Bola de Drac i Campbell, protagonistes de la primera tertúlia

El nou club de lectura en què la primera tertúlia debatrà dos títols molt potents dins els dos gèneres. Primerament, són els primers volums de la saga 'Dragon Ball Z', fins que mor el personatge de Freezer concretament, i per la branca de la filosofia, el títol triat és 'El héroe de las mil caras' de Joseph Campbell.

La tertúlia tindrà lloc el pròxim dissabte 29 de febrer a dos quarts de dotze del matí a la sala d'estudi de la biblioteca. Els interessats ja poden passar-s'hi per recollir els llibres triats, i en acabar l'acte, els tertulians s'enduran un altre manga i un altre llibre de filosofia, que des de l'organització ha anunciat que serà de la saga 'Naruto' pel que fa al manga, i sobre el budisme dins la branca filosòfica.

El conductor de les tertúlies serà Christian Suau, educador social amb molta experiència dinamitzant grups juvenils. El club va dirigit especialment a joves a partir de 12 anys i el seu objectiu és fomentar la lectura i l’esperit crític donant valor al manga.

La biblioteca també ha detallat que les tertúlies es duran a terme l'últim dissabte de cada mes, tal com es farà la primera, a dos quarts de dotze del matí a la sala d’estudi de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

Tot i això, aquest no es tracta de l'únic club de lectura que realitza la biblioteca, ja que a part del de manga i filosofia, es pot trobar el de lectura infantil, de mestres i els dedicats als adults com de teatre, de novel·la, d’assaig, de poesia a escena i d’anglès. Per inscriure's a aquests tallers, només cal enviar un missatge al correu electrònic de la biblioteca, o realitzar la inscripció al mateix taulell.

El club de lectura vol fomentar la lectura juvenil i donar valor al manga com a gènere | Cedida

"🎭GRAN NOTÍCIA: Un Carnaval de rècord a Torredembarra" "📩 RODA DE BERÀ: Rècord de vots als pressupostos participatius"