ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Tres comerços de Roda de Berà donen 900 euros als Serveis Socials de l'Ajuntament

Des del consistori es va agrair molt aquesta donació
Responsables dels tres establiments van fer la donació a l'Ajuntament de Roda de Berà aquest dimarts. | Cedida
 

Gest de solidaritat de tres establiments comercials de Roda de Berà que s'ha materialitzat aquest dimarts, 12 de febrer. Amb motiu de les festes de Nadal, des de la Residència Barà Bahia, el Forn Pastisseria Queralt i, per primer any, el restaurant Les Guatlles, van tornar a posar en marxa la iniciativa solidària de posar a la venda dècims de Nadal per recaptar fons per a la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Roda de Berà.

 

Ara, ben entrat ja el mes de febrer, ha arribat el moment de reunir els fons recaptats i de posar-los a disposició del consistori rodenc: un total de 940 euros que aniran a parar a ajudar els famílies més necessitades de la vila.

 

L'alcalde Virgili i la regidora Ferré reben els diners per part dels tres comerços solidaris

D'aquesta manera, doncs, aquest dimarts 12 de febrer a primera hora de la tarda, José García, director de la Residència Barà-Bahia; Montserrat Queralt, en representació del Forn Pastisseria Queralt; i Lourdes Pujol i Elena Cardo, del restaurant Les Guatlles, es van reunir amb l’alcalde Pere Virgili, i la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, per fer-los el lliurament oficial dels diners recaptats, un total, doncs, de 940 euros.

 

La iniciativa es duu a terme cada any des de 2012: ja és, doncs, la setena ocasió en què es fa. Va començar amb la venda de participacions, però va ser l'any 2017 quan els organitzadors van decidir fer el salt als dècims solidaris, dels quals dos euros van destinats a Serveis Socials.

 

Enguany el número escollit va ser el 30.315, que a més va estar de sort: cada sèrie va ser premiada amb 1.000 euros en els premis menors de la rifa de Nadal, l'anomenada 'pedrea'. Tant l’alcalde Virgili com la regidora Ferré es van mostrat «molt agraïts» en nom del consistori: els diners es destinaran a fer front a necessitats d’urgència, per ajudar a les famílies que més ho necessitin.

 

També et pot interessar