Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Ferit per inhalació de fum en un incendi a Vila-seca

L'Ajuntament de Torredembarra obre un segon concurs per trobar un gerent

El primer, convocat fa uns mesos, va quedar desert
Una imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

Després que el primer concurs per trobar un gerent a l'Ajuntament de Torredembarra quedés desert, ara el consistori torrenc n'endega un altre per tal de poder cobrir aquesta plaça de primera necessitat, segons ha defensat el govern local i el seu alcalde en diverses intervencions públiques en els darrers mesos.

 

En aquest sentit, l'Ajuntament de Torredembarra ha obert un nou període de presentació d'instàncies per concórrer a aquest lloc de feina, des d'aquest mateix dimecres, 17 d'octubre, fins al proper dimarts, 30 d’octubre. Les persones que presenten la seva candidatura han de saber que aquest sistema també comporta la realització d’un procés selectiu per garantir «la publicitat i la concurrència i els principis de mèrit i capacitat», segons explica el mateix Ajuntament torrenc.

 

Noves bases per a la plaça de gerent de l'Ajuntament de Torredembarra

Amb l'experiència del primer concurs per a la plaça de gerent, que va quedar desert, el passat 3 d'octubre, la Junta de Govern Local va aprovar les noves bases reguladores del nou procediment per a trobar gerent per a l'Ajuntament de Torredembarra. El tribunal de selecció ja va fer una sèrie de suggeriments a la junta de govern local amb la voluntat de promoure una major concurrència entre els possibles candidats interessats a ocupar el càrrec.

 

Amb les noves bases del nou procés, ha variat la valoració pel que fa a la puntuació de mèrits i a la presentació de la memòria. A més, també es facilita passar la fase eliminatòria dels mèrits, de manera que més quantitat d'aspirants podran presentar la seva memòria explicativa que desenvolupi el seu projecte de gerència de l'Ajuntament de Torredembarra.

 

Els requisits principals per ser gerent de l'Ajuntament de Torredembarra

L'objectiu laboral del gerent de l'Ajuntament serà impulsar, coordinar i dirigir l’activitat conjunta dels diversos àmbits del consistori, «supervisant la consecució dels resultats esperats i vetllant per la coordinació i coherència de la gestió global», segons indica el mateix Ajuntament. A més dels requisits habituals en els processos selectius de personal de l’administració pública, cal estar en possessió de títol universitari de llicenciatura o grau.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris