Altafulla ja prepara la cursa solidària de tardor de l'1 de novembre

Un euro de cada inscripció es destinarà a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic
Una imatge d'una de les edicions anteriors de la Cursa de Tardor d'Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

Altafulla ja respira ambient de cursa atlètica. La vila del Baix Gaià acollirà per quarta vegada aquest proper 1 de novembre, dia de Tots Sants, la Cursa de Tardor, que anualment organitzen de manera conjunta l'Ajuntament d'Altafulla i els Atletes d'Altafulla. La iniciativa arriba enguany, doncs, a la quarta edició i ho celebra amb l'objectiu de mantenir la progressió que ha tingut des de la primera cursa. A Altafulla hi ha dues cites clau pel que fa a curses d'atletisme: amb mig any clavat de diferència, se celebren les curses de l'1 de maig i de l'1 de novembre, dues dates ja clàssiques en aquesta vila baixgaianenca.

 

La Cursa de Tardor té un recorregut de deu quilòmetres i passa per llocs com la desembocadura del riu Gaià, el castell de Tamarit, la platja o la muntanya de Sant Antoni. Es fa per camons i senderons i acaba a l'ermita de Sant Antoni d'Altafulla.

 

La Cursa de Tardor d'Altafulla: solidària, però també puntuable

La cursa del proper 1 de novembre a Altafulla tindrà, com és habitual, una component especial: de totes les inscripcions que s'hi formalitzin, un euro es destinarà a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). A més, totes les persones interessades a col·laborar amb aquesta entitat però sense participar en la cursa es poden inscriure al dorsal zero amb una aportació voluntària de deu euros. Ara bé: per segon any consecutiu, aquesta cursa solidària també tindrà la seva vessant competitiva. La cursa serà puntuable per a la Lliga Trail Tgn Nord. 

 

Les inscripcions es poden fer mitjançant els portals web www.athleticevents.net i www.atletesaltafulla.com; o de forma presencial, a la gelateria La Perla. El preu de la inscripció serà de 12 euros fins al 21 d'octubre, i del 22 d'octubre al 29 i el mateix dia de la cursa, de 15 euros. La recollida de dorsal es farà el dimecres 31 d'octubre a la botiga Athleticevents, de Tarragona, a la rambla de Francesc Macià, número 5; i el mateix dia de la prova, entre les 8.00 hores i les 9.30 hores, al punt de sortida, que es farà a les 10.00 hores al Castell d'Altafulla. Cal recordar que els darrers anys, les inscripcions —limitades a 275— s'han hagut de tancar abans d'hora per l'elevada demanda.