Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Altafulla ja prepara la cursa solidària de tardor de l'1 de novembre

Un euro de cada inscripció es destinarà a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic
Una imatge d'una de les edicions anteriors de la Cursa de Tardor d'Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

Altafulla ja respira ambient de cursa atlètica. La vila del Baix Gaià acollirà per quarta vegada aquest proper 1 de novembre, dia de Tots Sants, la Cursa de Tardor, que anualment organitzen de manera conjunta l'Ajuntament d'Altafulla i els Atletes d'Altafulla. La iniciativa arriba enguany, doncs, a la quarta edició i ho celebra amb l'objectiu de mantenir la progressió que ha tingut des de la primera cursa. A Altafulla hi ha dues cites clau pel que fa a curses d'atletisme: amb mig any clavat de diferència, se celebren les curses de l'1 de maig i de l'1 de novembre, dues dates ja clàssiques en aquesta vila baixgaianenca.

 

La Cursa de Tardor té un recorregut de deu quilòmetres i passa per llocs com la desembocadura del riu Gaià, el castell de Tamarit, la platja o la muntanya de Sant Antoni. Es fa per camons i senderons i acaba a l'ermita de Sant Antoni d'Altafulla.

 

La Cursa de Tardor d'Altafulla: solidària, però també puntuable

La cursa del proper 1 de novembre a Altafulla tindrà, com és habitual, una component especial: de totes les inscripcions que s'hi formalitzin, un euro es destinarà a l'Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). A més, totes les persones interessades a col·laborar amb aquesta entitat però sense participar en la cursa es poden inscriure al dorsal zero amb una aportació voluntària de deu euros. Ara bé: per segon any consecutiu, aquesta cursa solidària també tindrà la seva vessant competitiva. La cursa serà puntuable per a la Lliga Trail Tgn Nord. 

 

Les inscripcions es poden fer mitjançant els portals web www.athleticevents.net i www.atletesaltafulla.com; o de forma presencial, a la gelateria La Perla. El preu de la inscripció serà de 12 euros fins al 21 d'octubre, i del 22 d'octubre al 29 i el mateix dia de la cursa, de 15 euros. La recollida de dorsal es farà el dimecres 31 d'octubre a la botiga Athleticevents, de Tarragona, a la rambla de Francesc Macià, número 5; i el mateix dia de la prova, entre les 8.00 hores i les 9.30 hores, al punt de sortida, que es farà a les 10.00 hores al Castell d'Altafulla. Cal recordar que els darrers anys, les inscripcions —limitades a 275— s'han hagut de tancar abans d'hora per l'elevada demanda.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris