GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Damià Bas encapçala la candidatura d'Alternativa Municipal-Pobla de Montornès

El Partit Socialista repeteix regidors actuals i combina noves incorporacions «amb l’objectiu de donar un aire nou i representació de tots els sectors del municipi del Tarragonès»
Candidats d'Alternativa Municipal Pobla de Montornès | Cedida

 

El Partit Socialista a la Pobla de Montornès s’ha presentat com a Alternativa Municipal Pobla de Montornès, el qual presentarà per aquestes pròximes eleccions municipals, el 26 de maig, una candidatura renovada amb Damià Bas com a nou cap de llista.

 

Fins ara, Damià Bas era el segon tinent d’alcalde i ha coordinat l’àrea de Serveis Tècnics i s’ha encarregat de Serveis Generals, a més de Festes, Entitats i Participació, entre altres competències. Assumeix aquest nou repte amb il·lusions renovades pel suport rebut a la localitat amb el seu nou projecte i aprofitant l’experiència adquirida en aquests anys al govern municipal.

 

Noves incorporacions per representar tots els sectors del municipi

A l’equip de Bas repeteixen alguns regidors actuals, que es combinen amb noves incorporacions «amb l’objectiu de donar un aire nou i representació de tots els sectors del municipi del Tarragonès». Daniel Escuredo repeteix com a número dos i el segueixen a la llista Sandra Tarrascó, Yolanda Sayago i Yolanda Vílchez —totes tres regidores durant aquest mandat—. Dolors Figuerola i Jonatan Maton, com a sis i set, s’incorporen a la candidatura d’AM-PM.

 

Josep Maria Santamaria es presenta a la reelecció amb Centrats

L'alcalde de la Pobla de Montornès, Josep Maria Santamaria, es tornarà a presentar a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig de 2019. Santamaria ho farà, a més, amb un nou partit polític: liderarà la llista d'Estem Centrats, una coalició que formen Lliures i Convergents, escissions de Convergència i Unió.

 

Lliures és liberal i catalanista, però no independentista, i està liderat per l'exconseller Antoni Fernández Teixidó; mentre que Convergents és una formació independentista moderada encapçalada pel també exconseller Germà Gordó. Santamaria és alcalde de la Pobla de Montornès des de 2011 per Alternativa Municipal, marca blanca del PSC, i ja ho havia estat anteriorment (2007-2008) amb les sigles socialistes.

 

També et pot interessar: