GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Daniel Cid (PSC), alcalde de Vespella de Gaià, es presenta a la reelecció

Es manté en el càrrec des de l'any 2003
Daniel Cid és el nou president del Consell Comarcal del Tarragonès. | Cedida.

 

L'alcalde de Vespella de Gaià, el socialista Daniel Cid, es tornarà a presentar com a cap de llista de la formació a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig per revalidar un nou mandat a l'alcaldia de la localitat. Així ho va confirmar fa uns dies el mateix Cid en declaracions a TarragonaDigital.com. Cid és alcalde de Vespella de Gaià des que va guanyar les eleccions municipals l'any 2003. Ara, buscarà el seu cinquè mandat al capdavant del consistori que, en cas de materialitzar-se, significaria que Cid encadenarà dues dècades al càrrec.

 

Daniel Cid, alcalde des de 2003 prenent el relleu a Rafael Bartolozzi

Cid ha mantingut l'alcaldia de manera còmoda en els darrers quatre mandats. Als comicis de l'any 2015, els darrers, el PSC va mantenir els cinc regidors que ja tenia en l'etapa anterior, mentre que Avui Democràcia, la llista independent que també es va presentar a les eleccions, en va obtenir dos. Segons algunes informacions, enguany hi haurà també una llista alternativa a Cid, si bé tot apunta que no aniran sota el paraigua de la marca torrenca Avui Democràcia, sinó sota l'aixopluc d'ERC.

 

Cid va recollir l'any 2003 el testimoni d'un alcalde històric de la localitat, l'artista Rafael Bartolozzi, que va ser-ho durant tres mandats: quatre anys per la llista independent Veïns de Vespella i vuit més per Convergència i Unió. Prèviament, havien estat alcaldes de Vespella de Gaià Avel·lí Porta (1979-1983) i Antoni Ferrer (1983-1991). Amb quatre mandats a l'esquena, doncs, Daniel Cid, ja és l'alcalde de trajectòria més llarga a Vespella.

 

Cal recordar, a més, que Cid és un dels homes forts del PSC al Tarragonès: des de 2017 és el president del Consell Comarcal, quan fruit del pacte amb CiU, va prendre el relleu a l'alcalde de Roda de Berà, l'independent Pere Virgili.

 

També et pot interessar