Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Desallotgen un edifici de Roda de Berà per una fuita de gas

Els fets s'han produït poc després de les tres de la tarda
Diverses dotacions de bombers actuen en una fuita de gas a Tarragona, en una imatge d'arxiu. | TarragonaRadio

 

Aquest dilluns, 22 d'octubre, els Bombers de la Generalitat han desallotjat tot un edifici de la plaça de Martorell de Roda de Berà per una fuita de gas. Els fets s'han produït quan faltaven pocs minuts per a un quart de quatre de la tarda. L'edifici desallotjat pertany al número 2 d'aquesta plaça, situada a la part més interior del municipi. Cinc dotacions de Bombers i diverses patrulles de la Policia Local de Roda de Berà han treballat al lloc dels fets amb aquesta fuita de gas.

 

La fuita de gas a Roda de Berà, poc després de les tres de la tarda

Tot plegat, s'ha produït poc després de les tres de la tarda, quan s'ha detectat una forta olor de gas en aquest edifici de Roda. Quan passaven onze minuts de les tres de la tarda, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del veïnat i s'han traslladat ràpidament al lloc dels fets amb un total de cinc vehicles. Un cop allà, ja hi havia arribat la Policia Local de Roda de Berà, que s'havia encarregat d'evacuar l'edifici de manera preventiva. 

 

Els Bombers han comprovat que no quedés ningú a l'interior d'aquest edifici, i tot seguit han actuat sobre la fuita de gas, que han pogut resoldre en pocs minuts. Després d'encarregar-se de ventilar l'edifici, els Bombers s'han retirat del lloc dels fets, quan aproximadament mancaven pocs minuts per a dos quarts de cinc de la tarda. La Policia Local de Roda de Berà s'ha quedat de manera preventiva al lloc on s'han produït els fets.

 

La companyia de gas també s'ha desplaçat a l'edifici amb els seus serveis d'urgència per tal de resoldre definitivament aquesta fuita. Així doncs, i afortunadament, la fuga de gas s'ha pogut resoldre sense haver de lamentar cap mena de dany personal ni material, si bé és cert que els veïns d'aquest edifici s'han endut un bon ensurt a primera hora d'aquesta tarda. Amb tot, doncs, cap a dos quarts de sis de la tarda la normalitat ha tornat a la plaça de Martorell de Roda de Berà.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris