GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detingut un home a Torredembarra per violència masclista

Els fets es van produir a la zona de la Marítima Residencial
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Laia Solanellas

 

Un home de 26 anys i de nacionalitat equatoriana va ser detingut el passat diumenge, 3 de març, a Torredembarra, per agredir físicament la seva parella, una dona. Els fets es van produir pocs minuts abans de tres quarts d'una del migdia, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que s'estava produint una agressió masclista en un carrer de la Marítima Residencial, un barri situat a la zona nord de la vila.

 

Els fets es van produir el passat diumenge al migdia

Diumenge, 3 de març, a aquella hora del migdia, la Policia Local de Torredembarra va rebre una petició de suport per part dels Mossos d'Esquadra un cop la policia catalana va tenir el primer avís del que estava passant.

 

En aquell moment, els agents locals es trobaven treballant en el dispositiu de seguretat del Carnaval torrenc —era l'hora de la rua que es va fer pel passeig marítim—, però òbviament, davant de la gravetat dels fets denunciats, una patrulla es va desplaçar cap al punt indicat de la Marítima Residencial.

 

L'agressió física va tenir lloc davant dels seus tres fills, menors d'edat

En arribar al lloc on s'havien produït els fets, els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció de l'home, de 26 anys i de nacionalitat equatoriana, per un presumpte delicte de violència de gènere. L'agressió a la dona no li va suposar, afortunadament, lesions físiques greus. Es va produïr, però, davant dels seus tres fills, menors d'edat.

 

Cap a un quart de dues del migdia, doncs, el presumpte agressor va ser detingut per part dels Mossos d'Esquadra, posant fi a aquesta actuació, per la qual la dona va haver de ser atesa per professionals mèdics.

 

També et pot interessar