Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA

Nou incendi forestal a les Terres de l'Ebre

Dos detinguts, un d'ells menor, per destrosses en una casa a Torredembarra

Els fets es van produir als Munts el passat dissabte, 15 de setembre
La Policia Local de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Gerard Recasens

 

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dissabte, 15 de setembre, dues persones a l'interior d'una casa al barri dels Munts de la vila. Els fets es van produir al voltant de les nou de la nit, quan des de la central d'alarmes d'una companyia privada es va alertar a la comissaria de policia local de Torredembarra que havia saltat l'alarma d'una de les cases d'aquesta zona residencial, situada al litoral sud de Torredembarra. 

 

Dos detinguts, un dels quals, menor d'edat, en una casa de Torredembarra per destrosses

La central d'alarmes va contactar la propietària de la casa, tal com indica el protocol establert en aquests casos, i els va confirmar que, a aquella hora, no hi havia d'haver ningú a l'interior de l'habitatge. Així doncs, avisada la Policia Local de Torredembarra, diversos agents es van traslladar fins al lloc dels fets. Un cop a la casa en qüestió, van poder comprovar que l'immoble havia patit seriosos danys i desperfectes, i van irrompre al seu interior.

 

Després de fer les inspeccions pertinents i de corroborar que, efectivament, la casa havia patit diversos danys, en una de les habitacions es van trobar dues persones, una de les quals, menor d'edat. Totes dues van ser detingudes per part de la Policia Local de Torredembarra i es van obrir les diligències judicials que pertoquen segons els protocols establerts, que es van traslladar al Jutjat d’Instrucció del Vendrell i a la Fiscalia de Menors de Tarragona.

 

Dos detinguts, un d'ells menor d'edat, per robar en un restaurant de Tarragona

També un menor d'edat va ser detingut el passat dilluns, 10 de setembre, acompanyat d'una persona major d'edat que també va resultar arrestada a Tarragona, en un restaurant del passeig marítim de Rafael de Casanova. Els fets es van produir a plena llum del dia, i després de rebre l'avís pertinent, la Guàrdia Urbana de Tarragona va inspeccionar l'entorn d'aquest restaurant, situat a la vora del Fortí de la Reina. Diverses patrulles, una de les quals de paisà, van poder detenir les dues persones protagonistes del robatori violent.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris