Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Tres detinguts i un ferit greu en una brutal baralla en una zona de discoteques a Salou

ACTES I HORARIS

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

Detinguts tres lladres al passeig marítim de Roda de Berà

Els fets es van produir aquest dijous a primera hora del matí
La Policia Local de Roda de Berà va detenir les tres persones implicades. | TarragonaDigital.com

 

Tres homes d'origen magrebí han estat detingudes aquest dijous, 26 de juliol, a primera hora del matí, en ple passeig marítim de Roda de Berà. Segons ha informat l'Ajuntament d'aquest municipi, van ser diversos agents de la policia local rodenca que, cap a les set del matí, van localitzar aquests tres individus al passeig situat a la platja Llarga. Estan acusats de diversos robatoris amb intimidació i violència al mateix passeig, però també d'haver irromput amb força a diversos habitatges per robar-hi.

 

Tres lladres, detinguts al passeig marítim de Roda de Berà

Segons detalla l’informe policial que es va aixecar després que els agents culminessin les tres detencions, els tres homes detinguts es dedicaven a intimidar veïns o turistes, en tot cas passejants, que durant la temporada d'estiu transiten per la platja Llarga. Solien robar-los objectes personals de valor que, en aquell moment, les persones atracades duguessin a sobre, tals com el telèfon mòbil, la cartera o altres efectes personals. Aquest, però, era tan sols el seu 'modus operandi' durant el dia. A la nit, robaven en habitatges, on solien entrar mentre les famílies dormien en el seu interior.

 

En el moment en què es va produir la detenció —el passat dijous a les set del matí—, els tres arrestats portaven a sobre diversos objectes. Entre ells, tenien una navalla i també diversos grams d'una substància que ha estat identificada com a cocaïna. Les tres persones detingudes també portaven a sobre documentació robada i telèfons mòbils. De fet, l'últim mòbil que portaven a sobre, l'havien robat la nit anterior, en l'últim dels robatoris que havia estat denunciat per part d'aquests tres homes.

 

Després d'obrir-los les diligències policials pertinents en aquesta mena de casos, la Policia Local de Roda de Berà ha informat que se’ls imputen diferents delictes. Cinc en total: elde robatori amb violència i delicte de furt, robatori amb força en casa habitada en grau de temptativa, tinença de substàncies estupefaents, per la cocaïna que se'ls va localitzar, i per tinença d’arma blanca —en aquest cas, per la navalla que duien a sobre. Els Mossos d'Esquadra s'han fet ja càrrec dels detinguts per posar-los a disposició del jutjat del Vendrell.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris