Dos joves, detinguts per robar a banyistes a la platja de Torredembarra

Els joves havien robat diners, mòbils, bosses i documentació a la platja de la Paella
Els joves van robar a usuaris de la platja de La Paella | cedida

 

La Policia Local de Torredembarra i els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves implicats en furts a la platja de Torredembarra. Segons ha informat la policia local torrenca, els fets van tenir lloc el passat dimecres, 7 d'agost, quan van rebre l'avís per part de la Sala coordinadora dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana demanava que la policia local els donés suport per tal d'identificar dos joves que havien participat en furts a la platja de Torredembarra.

 

Els agents dels Mossos d'Esquadra tenien dos joves retinguts, un a l'estació de tren de Torredembarra, i l'altre a la zona de la platja de La Paella. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues patrulles de la Policia Local de Torredembarra, que van identificar els dos joves i els van registrar. Durant l'escorcoll de les motxilles que duien, van recuperar bosses de mà, telèfons mòbils, documentació i diners en efectiu. Tots aquests objectes havien estat sostrets a usuaris a banyistes de la platja. 

 

A continuació, la policia va localitzar les víctimes dels furts que havien comès els joves. Després els agents els van detenir per diversos delictes de furt a l'interior de la platja de Torredembarra, i els detinguts van passar a disposició judicial del jutjat del Vendrell.