Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Elsa Pataky visita la Protectora d'Animals de Torredembarra

La visita es va produir el passat dimecres, 10 d'octubre
Elsa Pataky, durant la seva visita a la Protectora d'Animals de Torredembarra. | Cedida

 

La famosa actriu Elsa Pataky va visitar aquest dimecres, 10 d'octubre, la Protectora d'Animals de Torredembarra. Pataky va acostar-se a la protectora torrenca i ho va fer acompanyada d'una amiga seva i dels seus tres fills. Tot i que s'hi va presentar d'incògnit i mirant de passar desapercebuda, el cert és que ràpidament va ser reconeguda per part dels voluntaris que, en aquell moment, es trobaven a les instal·lacions, situades molt a prop del pas de l'autopista AP-7 pel terme municipal de Torredembarra.

 

Elsa Pataky visita la Protectora d'Animals de Torredembarra

India, Tristán i Sasha, els tres fills d'Elsa Pataky, es van passar una bona estona jugant amb els animals que conviuen a la Protectora d'Animals de Torredembarra i van tenir ocasió de passejar diverses de les mascotes de l'espai. Pataky està interessada en adoptar algun animal, tot i que va marxar de la protectora torrenca amb les mans buides.

 

A les seves xarxes socials i, en especial, a Instagram, Pataky va difondre diverses 'stories' on es podien veure imatges dels seus tres fills jugant amb els animals, i en especial amb els gats. Va ser, doncs, una bona estona que aquesta famosa actriu va passar a la Torre amb una de les seves grans passions: el món animal.

 

Elsa Pataky, una llarga trajectòria com a actriu

Tot i que té la seva residència habitual és a Austràlia, el cert és que Elsa Pataky passa llargues temporades a l'Estat espanyol amb els seus fills. Es tracta d'una actriu molt reconeguda a Espanya per la seva trajectòria cinematogràfica i televisiva, i és que va saltar a la fama amb el paper de Raquel a la sèrie 'Al salir de clase'.

 

Pel·lícules com 'Ninette', 'Serpientes en el avión' i 'Fast Five' van acabar de donar-li la fama que ha acabat adquirint. En els darrers anys, se l'ha pogut veure en altres films, com ara 'The Wine of Summer' o 'All Things to All Men'.

 

Els fills de Pataky van acompanyar la seva mare a la protectora d'animals de Torredembarra. | Cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris