GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Enderroquen La Torreta d'Altafulla, on es construirà un hotel de luxe

Es preveu que passat l'estiu s'iniciï la construcció del nou edifici
L'Hotel La Torreta ha donat servei les darreres dècades a la zona de Baix a Mar a Altafulla, molt a la vora de la platja de la localitat. | BaixGaiàDiari.cat

 

L'Hotel La Torreta d'Altafulla, un històric establiment situat molt a prop de la platja d'aquesta localitat, ha començat a ser enderrocat aquest dilluns, 4 de febrer. Les tasques que acabaran tirant a terra aquest establiment hoteler tan conegut a Altafulla s'allargaran uns cinc mesos: es calcula que acabaran cap al mes de juliol. Així mateix ho ha confirmat l'alcalde de la localitat, Fèlix Alonso, en una piulada al seu compte de Twitter:

 

 

Les tasques d'enderroc de l'Hotel La Torreta s'han iniciat aquest dilluns. | BaixGaiàDiari.cat

 

L'arribada d'un hotel de quatre o cinc estrelles a Altafulla

Tal com explica el mateix alcalde Alonso, està previst que a l'espai on estava situat l'Hotel La Torreta s'hi alci un altre establiment, en aquest cas, però, de luxe: de quatre o cinc estrelles, segons explica Fèlix Alonso. D'aquesta manera, doncs, es posa el punt final a la trajectòria de l'Hotel La Torreta, que serà substituït per un nou equipament de característiques més luxoses.

 

Fèlix Alonso ha aprofitat la seva piulada a les xarxes socials per «donar les gràcies als treballadors i als gestors per la feina feta durant anys». Han estat també diversos els veïns d'Altafulla que, en els darrers dies, han lamentat la pèrdua d'aquest establiment històric i, alhora, han mostrat la seva curiositat per conèixer més detalls sobre el projecte d'hotel de quatre o cinc estrelles que arribarà en el seu lloc. Es preveu que la seva construcció s'endegui quan passi la temporada d'estiu d'aquest 2019.

 

També et pot interessar

Ara Altafulla presenta els sis primers candidats de la seva llista

Troben cinc cadells de gos abandonats a Altafulla