Roda de Berà presenta un nou 'Estiu a la Pedrera' amb un programa d'allò més complet

S'han programat deu actes durant tot l'estiu
Una imatge d'una de les anteriors edicions de l'Estiu a la Pedrera de Roda de Berà. | TarragonaDigital.com

 

La Pedrera de l’Elies serà, un any més, l’escenari de tota una sèrie d’activitats culturals i lúdiques que es duran a terme durant l’estiu a Roda de Berà. La regidoria de Cultura, encapçalada per Maria Teresa Ferré, ha programat concerts, projeccions i actuacions adreçades a tots els públics. Aquest divendres, 28 de juny, s’estrenarà la temporada amb el projecte ‘Liceu a la fresca’, on es retransmetrà en directe l’òpera ‘Tosca’ de Giacomo Puccini.

 

Un espai ideal pel FIC-CAT... però també per a la música local i internacional

L’estiu a la Pedrera també comptarà amb la participació d’entitats locals, com els alumnes de l’escola de música Músics, els quals oferiran un concert sota la direcció d’Albert Recasens; la Coral Verge de Berà, amb més de 30 anys d’història i dirigida per Jordi Solé; i el FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català, celebrat del 8 al 15 de juny, qui cedirà un treball seleccionat en la present edició que es projectarà en l’emblemàtic espai. Entre les actuacions programades hi trobem música internacional, com la que oferirà Petit Comité, els quals faran un tribut a Aretha Franklin, o The Only Beatles, banda tarragonina que homenatja el mític grup de pop-rock britànic.

 

El Grup Julivert, formació del Baix Gaià, també amenitzarà la nit de dissabte amb les seves cançons populars i de taverna, tot recordant Sisa, Llach o els Catarres, entre d’altres; el músic de Constantí, Joan Reig, presentarà el seu primer disc en solitari; el grup de rumba Catalana, Dijous Paella, també visitarà la Pedrera, així com Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, els quals interpretaran ‘Viatge a Buda’.

 

Els deu actes, gratuïts

Totes les activitats seran gratuïtes i l’espai disposa de grades i cadires. Les actuacions —excepte Liceu a la Fresca i l’actuació de l’escola de música— tindran lloc els dissabtes a les 10 de la nit i, en acabar cada actuació, s’oferirà un tast de vi o cava als assistents, per gentilesa de diversos cellers col·laboradors.