Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Fèlix Alonso, candidat per quart cop a l'alcaldia d'Altafulla

Ha estat proclamat aquest divendres després de ser l'únic candidat que s'ha presentat
Fèlix Alonso tornarà a ser el candidat a l'alcaldia d'Altafulla el 2019. | TarragonaDigital.com

 

Fèlix Alonso serà el cap de llista d'Alternativa Altafulla a les eleccions municipals de 2019. No és cap sorpresa: feia mesos que Alonso s'havia mostrat amb ganes de repetir i ja feia dies que s'havia endegat un procés de primàries en què tot semblava indicar, com finalment ha estat, que l'actual alcalde d'Altafulla seria l'única persona a presentar candidatura.

 

Fèlix Alonso, proclamat candidat a l'alcaldia d'Altafulla

Amb tots aquests elements sobre la taula, doncs, només calia esperar que es complissin els terminis. Tot just aquest dijous expirava el temps per presentar els avals, segons indicava la formació que ha regit el procés —la nounascuda Catalunya en Comú d'Altafulla—. Diumenge passat, aquest mitjà ja explicava que Alonso comptava amb el 75% dels avals del seu partit, molt per sobre de les vuit firmes que li calien per ser escollit precandidat.

 

Aquest dijous, però, Fèlix Alonso presentava els seus avals, superant aquest 75% i, en tractar-se de l'únic militant en fer-ho, ha estat proclamat candidat a l'alcaldia d'Altafulla de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019. Després de la seva proclamació com a candidat, Fèlix Alonso ha manifestat el seu «compromís per seguir treballant per Altafulla i la seva ciutadania amb la mateixa il·lusió que en els dos darrers mandats». A més, l'actual alcalde ha dit que es troba «amb els ànims d'impulsar nous projectes i seguir una tasca de govern que ha transformat Altafulla».

 

Està previst que en les properes setmanes, Alternativa Altafulla iniciï les seves reunions per decidir les línies estratègiques a seguir en el mandat 2019-2023 i també per acabar de configurar la resta de la seva candidatura.

 

Alonso, candidat a l'alcaldia d'Altafulla per quarta vegada

Seran les quartes eleccions municipals amb Fèlix Alonso com a candidat a l'alcaldia d'Altafulla. Nascut a Barcelona, fa dinou anys que Alonso està afincat a la vila, i ja va ser alcaldable l'any 2003 amb l'Alternativa Baix Gaià.

 

Després d'una etapa com a director general de Relacions Institucionals durant el tripartit Montilla i sota les ordres de Joan Saura, Alonso va tornar a Altafulla el 2011, com a candidat d'Alternativa Altafulla i obtenint l'alcaldia, revalidant aquesta condició el 2015. Des de 2016, també és diputat per En Comú Podem al Congrés dels Diputats. Ara, buscarà repetir com a alcalde després de dos mandats seguits.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris