Dos ferits en una baralla entre sis persones al Buffet d'Altafulla

Els ferits van rebre atenció mèdica a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

Aquesta passada matinada, sis persones van començar una baralla al Buffet d'Altafulla, la qual va deixar dues persones ferides, segons informa el Diari de Tarragona. En aquest sentit, quan van arribar les patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona al lloc dels fets, ja no hi quedava ningú de la baralla, però dues de les persones implicades han estat ateses a l'Hospital Joan XXIII, per les ferides que hi tenien al cap.

Dos ferits en una baralla al Buffet d'Altafulla

El vigilant del restaurant Buffet d'Altafulla va trucar a la Policia Local de la població del Baix Gaià, avisant de la baralla. Això sí, tot i portar aquest nom, el restaurant està dins el municipi de Tarragona, pel qual la responsabilitat és dels agents de Tarragona. Així doncs, els policies d'Altafulla van passar l'avís a la Guàrdia Urbana de Tarragona, els quals van arribar a la zona del restaurant passada la una de la matinada, però ja no quedava cap implicat.

En la baralla, la qual va implicar a sis persones, dues van resultar ferides amb alguns traus al cap, però en el moment que van arribar els agents tarragonins, no hi havia ningú al lloc de l'incident. Quatre de les persones van fugar-se amb dos cotxes en direcció nord, mentre que les altres dues persones implicades en la baralla, ho van fer en direcció contrària.

En aquest sentit, un dels dos ferits, va dirigir-se al CAP de Torredembarra, per curar-se la ferida al cap, però finalment va acabar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on l'altre ferit també va dirigir-se per rebre atenció mèdica pels diferents traus al cap.

Finalment, la Guàrdia Urbana de Tarragona va identificar a una de les parts de la baralla al Buffet d'Altafulla. Així doncs, després d'esbrinar què va passar, van ser informats de quin procediment havien de seguir per si volien presentar una denúncia pels fets que van passar.


Comentaris