Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La boxa i un rocòdrom, entre les novetats a la Festa de l'Esport 2018 a la Torre

La celebració arriba aquest 2018 a la seva quarta edició
Una imatge d'una de les anteriors edicions de la Festa de l'Esport de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

Ja hi ha data per a una de les jornades més multitudinàries de l'any a Torredembarra. La Festa de l'Esport arribarà aquest 2018 a la seva quarta edició i, ja consolidada al calendari del mes d'octubre de la vila, tornarà a congregar, com en les anteriors, milers de persones a les instal·lacions de la zona esportiva municipal. La data de la cita ja està decidida: serà el proper diumenge, 28 d'octubre, i s'hi han programat activitats des de les nou del matí fins a les vuit del vespre.

 

La Festa de l'Esport arriba ja a la seva quarta edició

L'esdeveniment va néixer tot just l'any 2015, però des de llavors i en les seves edicions següents, ha estat un èxit tant pel que fa a assistència de públic com a col·laboració per part de les entitats.

 

El regidor d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra, Raúl García (ERC), ha recordat que es busca «donar a conèixer l’ampli ventall d’activitats esportives que ofereixen els clubs i entitats» i ha subratllat que la Festa de l'Esport és «un gran aparador de la tasca que realitzen». En declaracions a aquest mitjà, García ha destacat la «consolidació» de la Festa de l'Esport i ha recordat «l'èxit participatiu rotund de les tres anteriors edicions».

 

Desenes d'activitats a la Festa de l'Esport de Torredembarra

Un any més, s'han programat desenes d'activitats en el marc d'aquesta llarga jornada esportiva a Torredembarra. Les novetats d'enguany seran les les classes de boxa, hi haurà tallers de teles acrobàtiques i exhibició, classes de karate, classe de pilates i hipopressius, jocs de futbol americà i possibilitat de provar el rocòdrom. A més, també es podrà gaudir d'un bateig de mar a càrrec del Centre de Busseig Sea Odisea i l’entitat Rigging Teles Associació Escarabats Blaus farà tallers de teles acrobàtiques.

 

Finalment, des del Club Atletisme Torredembarra es farà un meeting d'atletisme, on tothom qui ho vulgui podrà veure en acció Berta Castells, Aaron Sola i María José Carabante. A banda de tota l'activitat esportiva, també hi haurà una zona destinada als estands dels clubs i entitats, servei de bar i 'food trucks' durant tot el dia i es clourà la festa amb coca i xocolata per a tothom

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris