GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La fibra òptica arriba per fi al polígon industrial de Torredembarra

La xarxa estarà operativa en els propers mesos
Una imatge del polígon industrial Roques Planes, situat a Torredembarra. | Gerard Recasens

 

Bones notícies per a les empreses amb presència al polígon industrial Roques Planes de Torredembarra. Aquesta penúltima setmana del mes de març s'han iniciat les obres de desplegament de la xarxa de fibra òptica, segons ha explicat a BaixGaiàDiari.cat el regidor d'Indústria de l'Ajuntament de Torredembarra, Josep Maria Guasch (ERC). Tot i que els treballs han arrencat fa tot just uns dies, Guasch ha explicat que «entrarà en funcionament en uns mesos», sense concretar un termini exacte, malgrat que tot sembla indicar que de cara a l'estiu la xarxa podria estar ja operativa.

 

Movistar ha iniciat aquesta setmana els treballs de desplegament de la fibra òptica al polígon de la Torre

Feia anys que l'Ajuntament de Torredembarra, en el mandat present, mirava de trobar un acord amb Movistar perquè es desplegués la xarxa de fibra òptica al polígon, una demanda llargament reivindicada per part dels empresaris d'aquesta zona industrial. El desinterès de la companyia i la falta de concreció en les negociacions, però, van fer desistir el consistori torrenc, que va negociar el desplegament amb l'altre operador que instal·la aquesta xarxa, Másmovil. 

 

Per causes desconegudes però fàcilment atribuïbles a qüestions de competència, quan Másmovil ja era a punt de fer el seu desplegament, Movistar ha activat el seu i els seus operaris ja es troben mans a l'obra des d'aquesta setmana. «Si Másmovil segueix interessat, es podrà acollir a aquesta infraestructura, igual que qualsevol altra empresa de telefonia, per fer ofertes de fibra òptica a les companyies instal·lades al polígon», ha explicat a aquest mitjà Josep Maria Guasch.

 

Tot i no voler concretar el termini, es preveu que cap a l'estiu la fibra òptica pugui estar operativa després d'anys de reclam per part dels empresaris de la zona. «Hem lluitat molt per aconseguir-ho i com a govern estem molt satisfets que per fi tinguem la fibra aquí», ha sentenciat l'edil republicà.

 

També et pot interessar