Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Altafulla acull diumenge la final de la Copa Catalana de Quidditch

Hi haurà partits durant tota la jornada a l'Estadi Joan Pijuan
Una imatge d'arxiu d'una competició de quidditch al parc del Francolí, a Tarragona. | Cedida

 

Va néixer com una ficció, però el quidditch és una realitat. Altafulla acull diumenge la final de la Copa Catalana d'aquest esport, que neix de la famosa saga juvenil de JK Rowling, 'Harry Potter'. Els seus protagonistes, internats a l'escola Hogwarts, practicaven aquest fantasiós esport que té una adaptació a la realitat i que, des de fa uns anys, compta també amb el seu sistema de competició no tan sols a escala catalana, sinó també internacional.

 

Diumenge, Altafulla acull la final de la Copa Catalana de Quidditch

Una pràctica esportiva estesa entre els fans de Harry Potter que viurà, diumenge a Altafulla, la màxima competició a Catalunya en disputa d'una plaça per al campionat del món. S’espera que a la jornada hi participin els tres equips catalans que formen part de l’Associació de Quidditch de Catalunya, una mena de federació d'aquest esport. 

 

Es tracta dels Barcelona Eagles Quidditch Team (BEQ), els Bocs Folls Quidditch (BCS) i els Nightmare Grims Quidditch Camp de Tarragona (NGQ), que jugaran entre ells durant la competició. A més a més, s’espera l’assistència d’un equip convidat, els Buckbeak Riders Quidditch Team, de València, que disputaran un partit amistós amb cadascun dels equips participants.

 

Qui guanyi a Altafulla, cap al torneig internacional de Bèlgica

Un cop estiguin fets els enfrontaments entre els tres equips que lluiten per la Copa Catalana, els participants s’enfrontaran a la semifinal. Els dos millors, es trobaran a la final per a decidir el campió de la competició. El campió de a Copa Catalunya de Quidditch aconsegueix una plaça per a participar en el torneig internacional, la European Quidditch Cup (EQC), que es celebrarà a Harelbeke, a Bèlgica, l’11 i el 12 de maig d'aquest 2019.

 

Fins ara, els Barcelona Eagles han aconseguit endur-se la Copa i la classificació mundial en totes les anteriors edicions i són, per tant, el gran rival a batre per als altres dos equips.

 

L'horari dels partits de Quidditch a Altafulla

Aquest serà l'horari dels partits de quidditch previstos aquest diumenge, 13 de gener, a l'estadi municipal Joan Pijuan d'Altafulla:

 

9.00h NGQ - BEQ

10.00h BCS - NGQ

11.00h BEQ - BCS

12.00h Semifinal

13.00h Primer amistós

14.00h Final

15.00h Segon amistós

16.00h Tercer amistós

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris