Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vora 350 nens, a la final dels Jocs Escolars d’Atletisme a Torredembarra

L'escola Molí de Vent ha estat la que s'ha endut més medalles d'or
Una de les proves que es van realizar el matí de diumenge a la pista d'atletisme de Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat

 

Ja fa gairebé trenta anys que a finals del mes d'octubre, Torredembarra acull la final dels jocs escolars d'atletisme a la zona esportiva de la vila. Es tracta de la gran festa final de l'esport per als alumnes de les escoles de Torredembarra, que durant les darreres setmanes han visitat les instal·lacions en horari lectiu. Proves de velocitat, resistència, salt i llançament constitueixen les proves classificatòries i cada alumne queda adscrit a una modalitat, a la qual participa a la final.

 

Una final que s'ha celebrat durant el matí d'aquest diumenge, 21 d'octubre, a la pista d'atletisme municipal. Sota un cel assolellat —el temps ha respectat enguany la celebració de l'esdeveniment— un total de 342 alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de les tres escoles de Torredembarra —Antoni Roig, Molí de Vent i l’Antina— han pogut gaudir d'unes hores d'esport i diversió. També hi ha pres part una representació d’alumnes de les escoles d’Altafulla —la Portalada i el Roquissar—, el Catllar —l’Agulla—, la Pobla de Montornès —Els Ametllers—, Tarragona —Arrabassada i la Salle—, l’escola Vilafranca i la CAT. 

 

El Molí de Vent guanya en medalles

Pel que fa a les escoles de Torredembarra, l'escola Molí de Vent va superar les altres dues escoles de la vila. El cert és que el més important va ser el gaudi de la canalla, però aquests van ser els resultats, escola a escola, dels èxits que es van poder obtenir:

 

Escola l’Antina (81 alumnes participants): 4 medalles d’or, 9 d’argent i 6 de bronze. 

Escola Antoni Roig (106 alumnes participants): 8 medalles d’or, 10 d’argent i 11 de bronze. 

Escola Molí de Vent (119 alumnes participants): 14 medalles d’or, 9 d’argent i 13 de bronze.

I diumenge vinent, la Festa de l'Esport de Torredembarra

Aquesta no serà la darrera gran cita a Torredembarra d'aquesta tardor amb l'esport com a principal protagonista. Tot just el proper diumenge, 28 d'octubre, la zona esportiva de la vila acollirà una nova edició, ja la quarta, de la Festa de l'Esport.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris