Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Gairebé 5.000 litres de cervesa brollen a la 9a Fira de la Cervesa Artesana de la Torre

Durant tres dies, unes 5.000 persones van poder gaudir de les varietats cerveseres d'una dotzena de productors locals i internacionals
Imatge general de la 9a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra | Ajuntament de Torredembarra

 

Aquest cap de setmana, 4.600 litres de bona cervesa van brollar dels sortidors de la 9a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra.

 

Entre els dies 12 i 14 d'octubre, els prop de 5.000 assistents van poder degustar les varietats cerveseres dels dotze productors assistents vinguts d'arreu de Catalunya i, fins i tot, de l'illa de Sardenya, a Itàlia.

 

GALERIA | Les imatges de la 9a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

 

'Food trucks', xerrades i la trobada d'escúters clàssics

Els 'food trucks' torrencs Pepito Bravo i el Rincón Celeste, i el vilafranquí Jo Vull Ser Miss, van satisfer els més afamats i la xerrada sobre l'evolució de la cervesa artesana als Estats Units va congregar unes cinquanta persones.

 

Una quarantena de persones van assistir al tast de cervesa i, enguany, la trobada d'escúters clàssics va resultar ser la més nombrosa de les últimes edicions. El taller infantil de dissabte, 13 d'octubre, va aplegar uns cinquanta nens i nenes.

 

L'organització destaca la «singularitat» de la fira

L'organització de la fira, a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra, i amb la coordinació tècnica d'Estraperlo, la cervesa artesana torrenca, ha ressaltat la importància d'apostar per aquest esdeveniment, «ja que es tracta d'una activitat singular que no es du a terme a totes les poblacions».

 

En aquest sentit, els organitzadors també han destacat que les dates de la fira, a la tardor primerenca, permeten diversificar l'oferta més enllà de la temporada d'estiu. Tot això, afirmen els responsables, fa que la Fira de la Cervesa Artesana «sigui un element dinamitzador del nucli antic en la vessant econòmica, lúdica i turística» del municipi.

 

Durant tres dies, la plaça del Castell va viure un gran ambient cerveser | Ajuntament de Torredembarra

 

Dotze productors cervesers del Camp, Catalunya i Itàlia

Enguany, els productors cervesers que han participat en la novena edició de la fira han estat La Surfera (la Móra, Tarragona), Clandestines (Montferri, a l'Alt Camp), Estraperlo, Rústica Bufona (Escaladei, al Priorat), Bripau (Sant Pere de Riudebitlles, a l'Alt Penedès), La Nou (la Nou de Gaià), Circolo a mine of Beer (Sardenya, a Itàlia), Grenyut (Santpedor, al Bages), Ratpenat (Barcelona), La Castellera (Vilafranca del Penedès), La Segarreta (Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà) i l'Ona (Vila-seca).

 

Les últimes visites al Far de Torredembarra

Tot aprofitant el pont del 12 d'octubre, la regidoria de Turisme va programar les últimes visites guiades al Far, amb la participació d'unes 120 persones.

 

Alhora, l'Ajuntament de Torredembarra, coincidint també amb la commemoració de l'any del Patrimoni Cultural Europeu i les Jornades Europees de Patrimoni, va organitzar dues activitats paral·leles a la Fira de la Cervesa Artesana: una visita guiada al Castell dels Icart, que va agrupar 75 persones; i l'acte de reconeixement a persones i entitats per la seva feina de preservació i difusió del patrimoni local, ahir diumenge, 14 d'octubre, amb un total de 22 homenatjats.

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris