altafulla

La Fira d'Artesans d'Altafulla espera rebre 40.000 visitants entre el 15 i 18 d'agost

La mostra agrupar脿 un total de 120 parades variades a l'entorn tradicional de les Eres del Castell

Altafulla acollirà la setmana vinent, entre dijous 15 i diumenge 18 d'agost, la vint-i-dosena edició de la seva tradicional Fira d'Artesans a tocar del Castell dels Montserrat. L'Ajuntament —de la mà de la Regidoria de Turisme— i el Col·lectiu d'Artesans han presentat la mostra d'enguany, que tornarà a omplir l'entorn de les eres amb un total de 120 parades variades. Els organitzadors esperen batre rècords i rebre una xifra aproximada de 40.000 visitants durant els quatre dies de fira.

La Fira d'Artesans és un dels grans atractius turístics de l'any al calendari altafullenc, i l'horari d'enguany serà de les 18.00 a les 24.00 hores. «És l'activitat d'estiu que més omple de gent Altafulla per la qualitat de la mostra, amb artesans que vénen de diferents punts de Catalunya, de l'Estat i d'Europa», ha presentat l'alcalde de la localitat, Jordi Molinera. «És una proposta de qualitat, amb personalitat pròpia, que s'adreça a un turisme familiar», ha explicat l'edil de Turisme, Natàlia Sanz.

La mem貌ria de Mart铆 Royo i la recuperaci贸 d'un llauner, novetats centrals de la Fira d'Artesans 2019

La zona del Castell ha tornat a acollir a milers de persones en el marc de la Fira d'Artesans | Cedida

 

Les principals novetats d'enguany s贸n la recuperaci贸 d'una mostra activa de l'ofici antic de llauner, deu anys despr茅s, i l'obertura d'un espai commemoratiu per recordar l'obra del ceramista altafullenc Mart铆 Royo, un dels m茅s rellevants de tot l'Estat durant el segle XX. L'homenatge va a c脿rrec del Centre d'Estudis d'Altafulla, amb motiu del 70猫 aniversari del naixement del difunt artista.

Tamb茅 et pot interessar


Comentaris