EN DIRECTE

Tota la informaci贸 del coronavirus a la demarcaci贸 de Tarragona

La Fira d'Artesans d'Altafulla espera rebre 40.000 visitants entre el 15 i 18 d'agost

La mostra agrupar脿 un total de 120 parades variades a l'entorn tradicional de les Eres del Castell
La nova edici贸 de la Fira d'Artesans tornar脿 a Altafulla entre els dies 15 i 18 d'agost | Cedida

 

Altafulla acollir脿 la setmana vinent, entre dijous 15 i diumenge 18 d'agost, la vint-i-dosena edici贸 de la seva tradicional Fira d'Artesans a tocar del Castell dels Montserrat. L'Ajuntament 鈥攄e la m脿 de la Regidoria de Turisme鈥 i el Col路lectiu d'Artesans han presentat la mostra d'enguany, que tornar脿 a omplir l'entorn de les eres amb un total de 120 parades variades. Els organitzadors esperen batre r猫cords i rebre una xifra aproximada de 40.000 visitants durant els quatre dies de fira.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

La Fira d'Artesans 茅s un dels grans atractius tur铆stics de l'any al calendari altafullenc, i l'horari d'enguany ser脿 de les 18.00 a les 24.00 hores. 芦脡s l'activitat d'estiu que m茅s omple de gent Altafulla per la qualitat de la mostra, amb artesans que v茅nen de diferents punts de Catalunya, de l'Estat i d'Europa禄, ha presentat l'alcalde de la localitat, Jordi Molinera. 芦脡s una proposta de qualitat, amb personalitat pr貌pia, que s'adre莽a a un turisme familiar禄, ha explicat l'edil de Turisme, Nat脿lia Sanz.

 

La mem貌ria de Mart铆 Royo i la recuperaci贸 d'un llauner, novetats centrals de la Fira d'Artesans 2019

La zona del Castell ha tornat a acollir a milers de persones en el marc de la Fira d'Artesans | Cedida

 

Les principals novetats d'enguany s贸n la recuperaci贸 d'una mostra activa de l'ofici antic de llauner, deu anys despr茅s, i l'obertura d'un espai commemoratiu per recordar l'obra del ceramista altafullenc Mart铆 Royo, un dels m茅s rellevants de tot l'Estat durant el segle XX. L'homenatge va a c脿rrec del Centre d'Estudis d'Altafulla, amb motiu del 70猫 aniversari del naixement del difunt artista.

 

Tamb茅 et pot interessar

M茅s not铆cies de la categoria Baix Gai脿