Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Gómez desmarca el PP de l'arrencada d'estelades a Baix a Mar de Torredembarra

Els fets es van produir aquest dijous a la matinada
La regidora del PP a Torredembarra, Núria Gómez. | Cedida

 

La regidora del Partit Popular a l'Ajuntament de Torredembarra, Núria Gómez, ha desmarcat la seva formació política de l'arrencada d'estelades que es va produir el passat dijous, 25 d'octubre, de matinada, al barri marítim de Torredembarra, Baix a Mar. En declaracions a BaixGaiàDiari.cat, Gómez ha explicat que «el Partit Popular de Torredembarra no som activistes i no ens dediquem a treure estelades, llaços grocs o altra simbologia».

 

Núria Gómez remarca que el PP no té «res a veure» amb qui arrenca simbologia independentista

L'edil popular s'ha referit a les accions contra els llaços grocs i les estelades després que a Baix a Mar, la matinada de dijous, un grup de persones arrenqués totes les banderes independentistes penjades al barri. «Sempre defensem que l'espai públic és de tots i cal respectar-lo, així que tampoc ens agrada la retirada de simbologia independentista per posar un altre tipus de bandera», ha explicat Gómez.

 

«Jo sóc constitucionalista: la meva bandera és la catalana i l'espanyola, i crec que Catalunya està millor dins d'Espanya», ha deixat molt clar la regidora del Partit Popular a Torredembarra. A partir d'aquí, Núria Gómez ha explicat que «no som activistes i no ens dediquem a treure ni estelades, ni llaços, ni cap mena de simbologia que pugui ser agradable i sentimental per a altres persones». «Millor que no hi siguin, però nosaltres no ens dediquem a treure'n», ha reblat Gómez.

 

Per rematar-ho, la regidora popular ha afirmat que «condemna» els fets de Baix a Mar, «de la mateixa manera que condemno quan es van posar les estelades, perquè el mobiliari urbà i l'espai públic és de tots, i no podem entrar en una guerra de banderes».

 

Estelades arrencades a Baix a Mar el passat dijous a la matinada

Era aquest dijous, 25 d'octubre, quan Baix a Mar de la Torre es despertava sense les estelades penjades des de feia mesos als carrers del barri marítim torrenc. Al llarg de la matinada, un grup de persones les havia retirat i havia entortolligat a l'àncora dels jardins de Cal Bofill unes banderoles de plàstic amb l'ensenya espanyola.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris