Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Petit incendi de cablejat elèctric a la plaça de la Font de Torredembarra

Els fets es van produir poc abans de les nou de la nit d'aquest dijous
Un agent de la Policia Local de Torredembarra sufoca el foc amb un extintor. | Gerard Recasens

 

Aquest dijous, 8 de novembre, es va produir un petit incendi a la plaça de la Font de Torredembarra. Quan passaven pocs minuts de tres quarts de nou de la nit, es van incendiar un quadre elèctric i cablejat de llum que estaven situats a la cantonada d'aquesta cèntrica plaça torrenca amb el carrer del Sabó. Afortunadament, l'incendi va ser gairebé anecdòtic i va poder-se sufocar de manera ràpida. No hi va haver ferits i pràcticament tampoc no es van produir danys materials.

 

S'incendia cablejat elèctric a la plaça de la Font de Torredembarra

Diversos passejants que en aquell moment es trobaven a la zona, així com les persones que seien a alguna de les terrasses dels bars de la plaça de la Font de Torredembarra van comprovar com una flamarada s'encenia de manera sobtada al cablejat de la cantonada amb el carrer del Sabó, en un punt molt proper al balcó d'un primer pis. L'enllumenat públic de la plaça es va apagar sobtadament.

 

Ràpidament, diversos clients d'un bar proper van desplaçar-se fins al carrer d'Antoni Roig, on una estona abans havien vist una patrulla de la Policia Local treballant en un altre servei. Un dels agents es va desplaçar fins a la plaça amb un extintor, amb què va poder sufocar ràpidament les flames.

 

Finalment, doncs, tot plegat va quedar en una anècdota. La intensa fumarada despresa per l'extintor va ser l'única prova, instants després del succés, del petit incendi que s'havia produït en aquest indret del centre de la Torre. En qualsevol cas, i davant de les desenes de persones que en aquell moment es congregaven a la plaça, el cert és que les flames i l'actuació de l'agent van causar una certa expectació aquest dijous a la nit.

 

Un incendi al carrer del Sert de Torredembarra

El darrer incendi que es va produir a Torredembarra, de conseqüències força més greus que el de la plaça de la Font, va tenir lloc al carrer del Sert del barri de Clarà, quan va cremar completament un cotxe i parcialment un segon vehicle, dilluns a la matinada.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris