Cremen cinc cotxes al carrer de Lleida de Creixell

Els fets s'han produït la matinada d'aquest dimecres, 24 d'octubre
La furgoneta que es pot veure a la fotografia ha patit danys molt severs, tal com es pot apreciar. | Lola Palomares

 

Aquest dimecres, 24 d'octubre, a mitja matinada, s'ha produït un incendi a Creixell en què s'han vist implicats diversos vehicles. Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada. Una veïna s'ha adonat del que estava passant i ha pogut veure com una fila de vehicles estacionats al carrer estava completament en flames

 

Cinc vehicles cremats al carrer de Lleida de Creixell

En aquell moment, la mateixa veïna ha trucat a la Policia Local de Creixell per alertar de la situació i els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets. En una actuació ràpida, han pogut apagar les flames, i just després de resoldre la incidència, han pogut constatar que, en total, cinc cotxes s'han vist afectats per aquest incendi.

 

Un d'ells ha quedat pràcticament inservible, tal com es pot veure a les imatges, però els altres quatre vehicles afectats també han patit els efectes de les flames amb diversa consideració. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la Policia Local de Creixell també ha contactat amb els Mossos d'Esquadra, que s'han traslladat al lloc on s'han produït els fets amb una patrulla.

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen aquest incendi a Creixell sense descartar cap hipòtesi

Justament els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació. Segons ha informat en un comunicat públic l'Ajuntament de Creixell, la policia catalana no descarta cap hipòtesi en aquest cas, ja sigui un acte molt greu de vandalisme o una actuació feta com a venjança cap a algun dels cinc vehicles implicats en la incidència d'aquesta passada matinada. 

 

L'incendi d'aquests cinc vehicles durant la matinada d'aquest dimecres, 24 d'octubre, a Creixell, s'ha produït al carrer de Lleida, una via molt propera a la carretera N-340 al seu pas per aquesta localitat del Baix Gaià. El carrer queda just al darrere d'un dels punts més concorreguts del poble, el Mercat de Creixell situat al peu de la carretera nacional.

 

Una imatge d'alguns dels vehicles afectats per l'incendi a Creixell la passada matinada. | Lola Palomares

 

Més notícies de la categoria Baix Gaià