Les inscripcions per al Carnaval de Torredembarra, obertes fins el 12 de febrer

També s'han publicat les bases de participació a les rues

A menys d'un mes de la celebració del Carnaval 2019, l'Ajuntament de Torredembarra ha obert el període d'inscripcions per participar-hi. Fins el proper dimarts, 12 de febrer, els grups que vulguin desfilar a les rues del Carnaval de la Torre es poden inscriure a les dependències del registre municipal, a la planta baixa del Castell, la seu de la casa consistorial torrenca. Ho poden fer en horari de dilluns a divendres, de dos quarts de nou del matí a les dues del migdia.

Les bases de participació al Carnaval de la Torre 2019, publicades

A banda d'obrir-se el període d'inscripcions al Carnaval de la Torre, la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Torredembarra també ha fet públiques les bases de la festivitat, és a dir, les normes generals de participació a aquest esdeveniment.

S'hi estableixen les regles tècniques de les carrosses i les comparses, l'obligatorietat de contractar pòlisses de responsabilitat civil i la prohibició de l'ostentació de begudes alcohòliques per part dels participants, entre moltes altres qüestions. També queden regulades les ajudes econòmiques del consistori a cadascun dels grups, en funció del seu format i dels actes en què prenguin part.

Consulteu les bases de participació al Carnaval 2019 a Torredembarra

Alguns petits canvis de recorregut en les tres rues principals del Carnaval de la Torre

Tal com ja va avançar fa uns dies BaixGaiàDiari.cat, hi haurà petites modificacions en els recorreguts de les tres rues del Carnaval torrenc aquest 2019. Així, hi haurà canvis a la passada de dissabte, 2 de març, a la nit, que encara no s'han concretat. Pel que fa a la rua de diumenge, dia 3, que transcorre pel passeig marítim de la localitat, partirà enguany des de les instal·lacions del Port Esportiu i no pas des de més endavant de la Casona del Carme, com en les darreres edicions. La Gran Batalla del Confetti es farà, probablement, entre la plaça de Catalunya i el passeig de la Sort.

També et pot interessar

Petits canvis de recorregut a les tres rues de Carnaval de Torredembarra

La Gran Rua de Carnaval de Creixell passa enguany a la setmana següent


Comentaris