Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Obertes les inscripcions per l'esquiada jove 2019 de la zona TRAC

Està dirigida a joves de més de 14 anys i el preu és de 138 euros
Tot i que es prioritzaran els joves empadronats als cinc municipis de la zona TRAC, les inscripcions estan obertes a persones més grans de 14 anys. | BaixGaiàDiari.cat

 

Des d'aquest dimecres, 16 de gener, ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se a l'esquiada jove 2019, que un any més s'organitza des de la zona TRAC, l'agrupació de les regidories de Joventut i Punts d'Informació Juvenil (PIJ) de la Torre, Altafulla, Roda de Berà, Creixell i la Riera de Gaià. L'activitat, emmarcada dins del programa 'Propera parada' de la zona TRAC, es farà els dies 8, 9 i 10 de febrer a l’estació de Vallnord, al Principat d'Andorra.

 

El preu de l'esquiada jove 2019, amb tot inclòs, és de 138 euros per persona

L'activitat de l'esquiada jove ja és tot un clàssic en el calendari d'activitats juvenils del Baix Gaià. En concret, s'adreça a nois i noies a partir de 14 anys i el preu que s'haurà de pagar, per persona, és de 138 euros. Aquest preu inclou el transport, el forfet per a dos dies per esquiar, l’assegurança i un allotjament a mitja pensió al conegut Hotel Panorama, situat a la capital del Principat, Andorra la Vella, que compta amb quatre estrelles.

 

Les inscripcions de l'esquiada jove ja estan obertes

Les inscripcions per a l'esquiada tenen com a data límit el mateix divendres que se surt cap a Andorra, el dia 8 de febrer. Ara bé, cal tenir en compte que les places que es posen a disposició de tots cinc municipis són limitades. En aquest sentit, des dels PIJs de la Torre, Altafulla, Creixell i Roda de Berà i l'espai jove de la Riera de Gaià, es deixa clar que la prioritat serà per a la gent empadronada als municipis organitzadors.

 

Així doncs, els períodes per a les inscripcions a l'esquiada jove 2019 ja estan obertes i cal fer-les a qualsevol dels Punts d’Informació Juvenil tant de la Torre, com a Altafulla, a Creixell, a Roda de Berà i a la Riera de Gaià. Cal subratllar que, malgrat que el període d'inscripció es pot allargar, 'a priori', fins el mateix 8 de febrer, el fet que aquesta sigui una cita esperada i que s'organitzi entre cinc municipis diferents pot fer que les places s'acabin esgotant molt abans.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris