Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Obren inscripcions per participar al Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès

Ja es coneixen les dates en què es faran les representacions
Una de les escenes del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès, que arriba aquest 2018 a la seva edició 43. | BaixGaiàDiari.cat

 

El mes de novembre avança i les festes de Nadal són cada dia més a prop. A la Pobla de Montornès, el Nadal és sinònim, des de fa més de quatre dècades, de la representació del Pessebre Vivent, que té lloc a l'entorn de l'ermita de la localitat. Enguany, aquest 9 de novembre, s'han anunciat les dates les inscripcions per a poder participar en aquesta representació que, alhora, ja té decidides les dates i els horaris en què es farà durant aquestes properes festes nadalenques.

 

Les incripcions per al Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès 2018, obertes el 17 i el 24 de novembre

Totes les persones que vulguin participar en la representació del Pessebre Vivent de la Pobla s'hauran d'apuntar els propers dissabtes, 17 i 24 de novembre. Caldrà que es presentin a les antigues escoles municipals, situades a l'avinguda de Catalunya, entre les onze del matí i la una del migdia. Tots els inscrits hauran de lliurar una fotocòpia del seu DNI, segons ha anunciat aquest divendres, 9 de novembre, l'Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès.

 

Horaris del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès 2018

El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès arriba a la temporada 2018-2019, que és la quaranta-tresena que es representa després que la tradició nasqués el 1976. Els horaris de les representacions d'aquest Nadal ja es coneixen. Així doncs, els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre es faran quatre passades per jornada: a les 18.15, a les 18.55, a les 19.35 i a les 20.15 hores.

 

També s'ha programat diverses representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès de cara als primers dies de l'any 2019, per tancar les festes de Nadal. Així, tant el dia de Cap d'Any com el dia de Reis —l'1 i el 6 de gener— hi haurà quatre passades més: a les 18.30 hores, a les 19.10 hores, a les 19.50 hores i a les 20.30 hores. La Pobla de Montornès ja espera el seu pessebre.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris