Nou intent de robatori en un bar del passeig marítim de Torredembarra

Els fets es van produir aquest diumenge a les onze de la nit

Aquest diumenge, 13 de gener, s'ha produït un nou intent de robatori en un establiment del passeig de Colom de Torredembarra, és a dir, el seu passeig marítim. Pels volts de les onze de la nit, la Policia Local de la Torre va rebre una trucada on s'alertava que, al número 7 d'aquest passeig, al restaurant Cal Quim, havia saltat l'alarma. En arribar al lloc dels fets van trobar un vidre trencat, però van comprovar que el presumpte lladre no havia pogut accedir a l'interior del restaurant.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El robatori a Cal Quim queda en un intent

D'aquesta manera, doncs, el robatori que es va estar a punt de produir a Cal Quim va quedar, per sort, en un intent. Després que la Policia Local de la Torre rebés l'avís que l'alarma del restaurant havia saltat, ràpidament dues patrulles del cos es van dirigir cap a la zona. Un cop allà van poder comprovar que, efectivament, algú havia trencat un dels vidres davanters de l'establiment, els que donen a la terrassa, amb un cop de pedra.

Els agents van entrar al restaurant i van poder comprovar que no hi havia ningú al seu interior i que, a més,  no s'havia produït cap robatori: el presumpte lladre, doncs, va fugir del lloc dels fets sense actuar.

El quart robatori —o intent— al passeig Colom en una setmana

Aquets intent de robatori és el quart succés que es produeix, en una línia similar, a la zona del barri marítim de Torredembarra en menys d'una setmana. El passat dimarts, 8 de gener, de matinada, es van produir dos robatoris de característiques molt similars al succés de Cal Quim. Els fets van tenir lloc al bar Xaloquell i al bar El Bloc, a molt pocs metres de distància de Cal Quim, al mateix passeig de Colom.

La Policia Local investiga l'intent de la passada nit conjuntament amb els robatoris de dimarts passat  i amb un altre de dilluns al vespre, quan el propietari del restaurant Les Taules del passeig de Miramar, molt a prop de la zona, va trobar a faltar un ordinador portàtil. Els agents segueixen investigant amb la hipòtesi que al darrere hi pugui haver la mateixa persona.