Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Demanen 37 anys de presó per a un home que agredia i prostituïa la seva parella a Torredembarra

Perquè no pogués oferir resistència, el processat colpejava, drogava i amenaçava la dona
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN

 

El mes que ve es jutjarà a l'Audiència de Tarragona el cas d'un home que està acusat d'obligar la seva parella a exercir la prostitució i agredir-la sexualment en tres ocasions. Per aquest motiu, la fiscalia demana 37 anys de presó pel processat, qui convivia amb la víctima en un pis de Torredembarra. 

 

Prostituïa i agredia sexualment la seva parella 

L'home processat, Rafik E.K., va mantenir una relació amb la dona entre els mesos de març i agost de l'any 2015. Durant aquell temps, obligava la seva parella a exercir la prostitució al seu domicili. Allà, l'acusat l'intimidava i l'agredia, a més de fer-li beure cervesa barrejada amb substàncies estupefaents.

 

Amb tot, el processat portava homes a casa perquè mantinguessin relacions amb ella, a canvi de diners que ell mateix recaptava. L'home amenaçava constantment la dona i li deia que, si no feia el que ell volia, explicaria la situació a la família de la víctima. A més, Rafik E.K. l'agredia físicament per evitar que oferís cap mena de resistència.

 

La noia, alhora, va necessitar assistència mèdica a causa de les relacions no consentides amb altres homes i va ser obligada a prostituir-se tot i tenir la menstruació.

 

Agressions, vexacions i un embaràs

L'abril del 2015, l'home li va pegar i colpejar amb una ampolla d'aigua, perquè tingués relacions sexuals amb un client i, posteriorment, l'acusat es va aprofitar d'ella per penetrar-la amb l'ampolla amb què l'havia agredit.

 

Durant l'agost del mateix any, la víctima va explicar a la seva parella que estava embarassada, per tal de no ser obligada a mantenir relacions sexuals amb altres homes, però l'acusat la va agredir, pegar i forçar a tenir relacions sexuals amb ell.

 

L'acusat viatja al Marroc, torna i de nou l'agredeix sexualment

El mateix mes d'agost, Rafik E.K. va marxar al Marroc donant per acabada la relació i, poc després, la noia va denunciar-lo. Arribat el mes de novembre de 2017, l'home va tornar i es va presentar al seu domicili, on la va agredir sexualment la víctima en dues ocasions.

 

L'acusat, a més, no deixava de fustigar i amenaçar la dona amb missatges «perquè no anés a declarar al jutjat» i, fins i tot, va assegurar que «la seva família era perillosa, que traficava amb droga i que li farien alguna cosa o agafarien benzina i la cremarien viva».

 

A finals de novembre, després de rebre tres trucades de l'agressor, la dona va avisar de seguida la policia. En obrir la porta del seu domicili, pensant-se que eren els agents, l'acusat va abalançar-se sobre ella, la va desvestir i la va agafar pel coll. Agents de policia van arribar a l'immoble i van poder evitar l'agressió.

 

La fiscalia demana 37 anys de presó per a Rafik E.K.

Segons apunta la fiscalia, tots aquests fets constitueixen un delicte relatiu a la prostitució amb l'agreujant de parentiu, per la qual cosa sol·licita cinc anys de presó i una multa de 4.320 euros. A més, imputa a l'home tres delictes d'agressió sexual amb l'agreujant de parentiu, per cadascun dels quals es demanen deu anys de privació de llibertat.

 

Per les amenaces contínues, la fiscalia reclama un any de presó i, alhora, un any més per un delicte de maltractament familiar. En total, el Ministeri fiscal exigeix 37 anys de presó i sol·licita també que l'home no es pugui aproximar a la víctima a menys de 500 metres ni comunicar-se amb ella durant 25 anys. Se sol·licita, a més, que l'acusat no pugui utilitzar ni tenir armes durant sis anys.

 

En concepte de responsabilitat civil, la fiscalia demana una indemnització de 450 euros per les lesions que va patir la dona. El cas, per la seva part, es jutjarà els dies 7 i 8 de novembre a l'Audiència de Tarragona.

 

 

 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris