Rosalia Papiol serà la nova jutgessa de pau substituta de Torredembarra

El ple també aprovarà la creació d'una plaça laboral de cap de gabinet d'alcaldia
Imatge d'un ple de l'actual mandat a l'Ajuntament de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

Aquest dijous, 18 de juliol, a partir de les sis de la tarda, l'Ajuntament de Torredembarra celebrarà el primer ple ordinari del nou mandat. Entre les qüestions que s'hi debatran hi ha el nomenament d'un nou jutge de pau substitut. Si el passat mes d'octubre el plenari triava Aurora Roldán com a jutgessa de pau titular, al febrer es va engegar el procediment per triar el jutge de pau subtitut, en un procés que ha de culminar amb la seva elecció per ple.

 

Un pas, aquest, que es farà dijous, però que serà de tràmit. Hi ha una sola candidata a ocupar la plaça: es tracta de Rosalia Papiol Fortuny que serà, per tant, escollida en el ple. Papiol ja va presentar la seva candidatura per ser jutgessa de pau titular en l'elecció que va guanyar Aurora Roldán la tardor passada.

 

Un ple on es crearà la plaça de cap de gabinet d'alcaldia

El primer ple del mandat també servirà per modficar l'actual relació de llocs de treball (RLT) a fi i efecte de crear la plaça de cap de gabinet d'alcaldia, una figura que vol crear el nou govern municipal, fins ara inexistent.

 

Sobre la taula, en la sessió prevista per a aquest dijous, també hi ha diversos tràmits, entre els quals es troben l'aprovació dels festius locals per a l'any vinent —el 15 de juliol i el 4 de setembre de 2020—, el nomenament d'una procuradora per a un recurs judical presentat per l'empresa Sorea contra el consistori, la delegació de diverses atribucions a la Junta de Govern Local i una modificació de crèdit.

 

En total, fins a onze punts de l'ordre del dia en la que serà la primera sessió plenària ordinària del mandat a Torredembarra. Després de l'aturada del mes d'agost, al setembre arrencarà ja al 100% el curs polític.