Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Torredembarra licita el projecte per cobrir la piscina nova

També obre a concurs la direcció de la primera fase d'obres
La nova piscina de Torredembarra es va inaugurar el 2011, però no es va obrir fins cinc anys després. | Arxiu

 

Pas endavant important del govern de Torredembarra pel que fa a la possible cobertura de la 'nova' piscina municipal del poble: tot i que va ser inaugurada el 2011 pel govern Masagué, no es va poder obrir, ja sota el mandat d'Eduard Rovira, fins l'agost de 2016. L'actual govern va arreglar-ne els desperfectes i va poder resoldre les manances de què partia.

 

Aquest dijous, 20 de setembre, ha transcendit que el govern aposta per cobrir la piscina —tal com inicialment s'havia projectat— i per això treu a concurs la redacció del projecte de la seva cobertura i la direcció de la primera fase de l'obra. Per tot això, l'Ajuntament compta amb un pressupost de 69.696 euros, amb l'IVA inclòs.

 

L'Ajuntament de Torredembarra licita el projecte de cobertura de la piscina

Les empreses que optin a fer aquestes feines hauran de presentar les seves propostes abans del 5 d'octubre. Un cop s'adjudiquin la redacció del projecte i la direcció de la primera fase de l'obra, el projecte haurà d'estar redactat en un termini de dos mesos i ha d'incloure els plans d'execució per a la construcció i per a les instal·lacions, així com tots els annexos i estudis necessaris per tal de prestar el servei de piscina coberta municipal.

 

Pel que fa a la direcció d'obra, l'empresa escollida serà l'encarregada de regir la construcció de dos vasos més, de mida més petita; els tancaments i la coberta del recinte, amb elements que permetin descobrir i obrir la coberta a l’estiu, a més de la seva climatització.

 

Quan es cobrirà la nova piscina de Torredembarra?

És encara molt aviat per determinar una data en què es podrien dur a terme les obres: ara tot just es posen les bases per redactar el projecte. Es calcula que el pressupost d'execució d'aquest projecte és d'1.200.000 euros, tot i que en funció del projecte i de les solucions proposades per l'empresa que guanyi la seva redacció, podria variar. El que l'Ajuntament descarta per qüestions econòmiques és completar el projecte inicial amb un gimnàs i un jacuzzi.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris