Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reunió sobre el lloguer de places del pàrquing Filadors de Torredembarra

Es farà el proper dimarts, 13 de novembre, a Cal Maiam
L'aparcament del carrer dels Filadors obrirà amb places per a lloguer un cop acabin les obres del carrer de Pere Badia. | Cedida

 

El govern municipal de Torredembarra ha convocat per al proper dimarts, 13 de novembre, una reunió informativa per a tots aquells veïns que estiguin interessats a llogar alguna plaça del pàrquing del carrer dels Filadors. A partir de les set de la tarda, a la sala polivalent Cal Maiam, la regidoria de Governació explicarà les condicions i les característiques del lloguer de places al pàrquing del carrer dels Filadors, en una reunió que és oberta a totes les persones interessades en fer-se amb una d'aquestes places.

 

Lloguer de places al pàrquing dels Filadors de Torredembarra

El mes de març passat, l'Ajuntament de Torredembarra feia pública la seva intenció d'obrir el pàrquing del carrer dels Filadors, tancat des de feia anys i inaugurat en l'època de l'alcaldia de Daniel Masagué —és un dels equipaments la construcció dels quals es troba encara ara 'sub iudice' en el cas Torredembarra.

 

La intenció era reobrir el pàrquing la passada Setmana Santa, però l'acondicionament tècnic de la vigilància i els sistemes de pagament han anat retardant la data. El consistori destinarà una part de les places d'aparcament al lloguer per a persones interessades.

 

Segons els preus públics d'aquestes places, que es troben en vigor des de finals del passat mes d'agost, llogar una plaça de cotxe al pàrquing dels Filadors té un cost de 38 euros, amb IVA inclòs, cada mes. En el cas de les motos, aquest preu és de 20.

 

Una part de places rotatòries al pàrquing dels Filadors de Torredembarra

Tal com el govern ha explicat en reiterades ocasions, no totes les places de l'aparcament del carrer dels Filadors es destinaran a lloguer: també hi haurà una planta per a places rotatòries. Actualment, al voltant d'una seixantena de veïns s'han interessat per llogar una plaça —ho han demanat via instància al consistori.

 

L'entrada en vigor del nou funcionament del pàrquing haurà d'esperar, però, que acabin les obres de Pere Badia: durant els treballs, l'equipament es troba obert de manera gratuïta per compensar la manca d'aparcament a la zona. Per ara, dimarts 13 de novembre a les set de la tarda i a Cal Maiam s'informarà del nou funcionament que podria instaurar-se pels volts de Nadal.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris