Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El torrenc Llorenç Gómez, nomenat millor jugador del món de futbol platja

Un gol del també torrenc Edu Suárez, escollit com el millor de l'any
Llorenç Gómez posa amb el trofeu del Mundial de Clubs disputat al Brasil fa uns mesos. | Cedida

 

L'esport torrenc està d'enhorabona. El futbolista Llorenç Gómez, de 27 anys, ha estat escollit aquest dissabte, 10 de novembre, millor jugador de futbol platja del món en una gala celebrada a Dubai. Alhora, un gol d'Edu Suárez, també de Torredembarra, ha estat triat com la millor diana de la temporada 2018 en aquest esport.

 

Llorenç Gómez, millor jugador de futbol platja del món

Nascut el 3 de novembre de 1991, Llorenç Gómez ha estat en els darrers anys el màxim exponent de l'esport torrenc en el món del futbol platja. Duent la samarreta de diversos equips i vestint també la de la selecció espanyola, Gómez ha anat forjant-se com el que avui ha estat galardonat: el millor jugador de futbol platja de tot el planeta. De la platja de la Paella fins a la cúspide mundial.

 

 

El torrenc Edu Suárez, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Edu Suárez, autor del millor gol en futbol platja de l'any 2018

Però la gran alegria de saber que el millor futbolista de platja de tot el món és de Torredembarra no ha quedat només aquí. A l'èxit de Llorenç Gómez cal sumar-hi el del també torrenc Eduard Suárez, de 28 anys. Nascut el 6 d'agost de 1990, Suárez ha vist també aquest dissabte, 10 de novembre, a Dubai, com un gol seu era escollit com el millor que s'ha fet aquesta temporada de futbol platja.

 

Aquest és el vídeo en què es pot veure aquest autèntic golàs, marcat per Edu Suárez de xilena:

 

 

Tant Gómez com Suárez ja han rebut, a través de les xarxes socials, múltiples felicitacions per part de veïns de Torredembarra pels seus reconeixements d'abast mundial. Dos campions de casa.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris