Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Nous llums de Nadal als carrers d'Antoni Roig i Pere Badia de Torredembarra

L'enllumenat nadalenc serà uniforme per visualitzar la continuïtat de l'eix comercial
Un dels llums de Nadal instal·lats al carrer d'Antoni Roig de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

Novetats en la instal·lació de l'enllumenat de Nadal al centre de Torredembarra. En els darrers dies i setmanes s'han estat col·locant ja aquests elements decoratius, que seran del tot nous al centre de la localitat. Així doncs, enguany es renova tota la il·luminació nadalenca a la zona compresa entre la plaça de la Vila i el carrer de Pere Badia, a la cruïlla amb el carrer dels Garrofers.

 

Una il·luminació de Nadal uniforme a tot l'eix comercial

La campanya de Nadal ha de ser l'estrena del carrer de Pere Badia després de les obres de reordenació i l'asfaltat nou, que avançava aquest dilluns BaixGaiàDiari.cat. «L'aposta, en les obres de Pere Badia, era fer el carrer més 'passejable' i més atractiu per al comerç, i volem que això ja es visualitzi en la seva estrena, per les festes de Nadal», ha explicat a aquest mitjà el regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Torredembarra, el socialista Vale Pino.

 

Els tècnics instal·lant, fa unes setmanes, un dels nous llums de Nadal al carrer d'Antoni Roig. | Gerard Recasens

 

Per aconseguir-ho, l'Ajuntament instal·larà al voltant d'una trentena de llums de Nadal del mateix model a tot el carrer, des de la plaça de la Vila fins al carrer de Pere Badia passant, doncs, per la plaça de Mossèn Joaquim Boronat i per tot el carrer d'Antoni Roig —els popularment coneguts com a plaça de les Monges i carrer Nou. «Amb l'enllumenat uniforme es visualitzarà la unificació de tot l'eix comercial, donarem el tret de sortida a aquest nou impuls de Pere Badia», ha explicat Pino.

 

El nou model de llums de Nadal no s'instal·larà tan sols a l'eix comercial de Torredembarra. Està previst que algun dels nous elements també s'instal·li a carrers adjacents del centre del municipi, com ara també a l'avinguda de Catalunya.

 

L'1 de desembre s'encendran els llums de Nadal a Torredembarra

El passat cap de setmana es produïa una anècdota al centre de la Torre: un llum de Nadal ja lluïa encès a prop de la plaça de les Monges. Es tractava, però, d'un descuit tècnic ràpidament resolt. Per veure els llums de Nadal encesos de debò caldrà esperar encara una mica més.

 

Està previst que el proper dissabte, 1 de desembre, sigui el primer dia en què llueixi la il·luminació nadalenca a la vila, que guarnirà els carrers del municipi fins que es tanquin aquestes celebracions, el dia de Reis.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris