GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Fi al calvari dels veïns: l'ocupa de Torredembarra marxa i tapien el local

Acaben així diversos anys de lluita per part de la comunitat de veïns
Diversos operaris tapien el local després que l'ocupa l'abandoni, aquest dijous a Torredembarra. | Cedida

 

Punt final al conflicte entre els veïns i un ocupa al carrer del president Companys de Torredembarra. Aquest dijous, 4 d'abril, l'home, que feia tres anys que vivia en aquest baix, abandonava el local ocupat i diversos operaris s'encarregaven de tapiar-lo de manera definitiva. D'aquesta manera, els veïns dels dos blocs que hi ha en aquest tram del carrer del president Companys respiren tranquils després de tres anys de problemes i situacions de perill.

 

Tres anys de perill i problemes al carrer del president Companys de Torredembarra

El cas de l'ocupa del carrer del president Companys de Torredembarra havia anat 'in crescendo' en els últimes tres anys. Consum de droga als portals dels edificis, molèsties al veïnat i diversos robatoris a la zona van generar molt de malestar entre els veïns, que van alarmar-se encara més quan veien que, a l'interior del baix ocupat, s'hi acumulaven diversos productes inflamables i, fins i tot, bombones de gas.

 

La raó de l'ensurt és que en un parell d'ocasions es van declarar dos incendis a l'edifici, el darrer a finals del mes de febrer. En els últims mesos, la situació s'havia convertit en límit i els veïns, indignats, van explicar-ho tot a BaixGaiàDiari.cat desesperats, tement per la seva integritat i sense tenir cap solució a curt termini. Els problemes, però, es van seguir repetint en els dies següents.

 

Punt final a aquesta situació límit

Malgrat que els serveis socials havien intentat dialogar amb l'home i se li havia ofert ajuda de tota mena, sempre l'havia rebutjat. Finalment, però, aquest dijous, 4 d'abril, s'ha acabat el patiment dels veïns. L'ocupa ha abandonat el local amb totes les pertinences que hi acumulava.

 

Acte seguit, diversos operaris han procedit a tapiar les entrades al local per tal d'impedir que hi torni a accedir. Punt final, doncs, a l'enorme preocupació que s'havia generat en aquesta zona de Torredembarra.

 

També et pot interessar