Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Membres de VOX i Cs arrenquen estelades i llaços a Altafulla i la Torre

Les accions s'han dut a terme la tarda de dimarts, 11 de setembre
Un individu ha despenjat l'estelada a la rotonda de l'avinguda de Marquès de Tamarit d'Altafulla. | Cedida

 

Tarda moguda al Baix Gaià. Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, un grup de diversos membres de VOX i Ciutadans i d'altres persones sense adscripció a cap partit han arrencat llaços grocs a Altafulla i Torredembarra. Així ho ha confirmat a TarragonaDigital.com una de les persones que ha format part d'aquest grup, que ha volgut deixar clar que «l'acció s'ha fet a títol individual, i no en nom de cap partit», i ha apuntat també que, al grup, hi havia militants del PP, cosa que aquest mitjà no ha pogut confirmar. El grup ha actuat als dos municipis aquesta tarda de l'Onze de Setembre.

 

Arrenquen l'estelada de l'avinguda de Marquès de Tamarit d'Altafulla

El grup ha estat identificat per la Policia Local d'Altafulla quan a primera hora de la tarda han arrencat bona part dels 2.000 llaços grocs que ahir es van penjar a la vila. A més, però, un d'ells s'ha enfilat fins a l'estelada hissada a la rotonda de l'avinguda de Marquès de Tamarit per arrencar-la. L'estelada es penja, per un acord del ple municipal d'Altafulla, cada 23 d'abril, 11 de setembre i 9 de novembre. L'EINA ha denunciat l'acció al seu compte de Twitter:

 

 

Diverses persones treuen els llaços grocs en un dels passos soterrats de la via a Baix a Mar de Torredembarra. | Cedida

 

Arrenquen llaços grocs a Torredembarra

A Torredembarra, el grup ha arrencat els llaços grocs situats a l'àncora de Cal Bofill, que han reaparegut aquest matí. També han tret els llaços situats al pas soterrat de les vies del tren que queda just al darrere de l'església de Baix a Mar. A les nou d'aquesta nit, però, aquest punt tornava a tenir col·locades desenes de llaços grocs. També a Torredembarra, la Policia Local ha identificat un dels membres del grup que actuava amb la cara tapada, segons han confirmat a aquest mitjà fonts del conjunt de persones que avui han arrencat llaços grocs i estelades.

 

Diverses persones arrenquen els llaços grocs al pas que queda just al darrere de l'església de Baix a Mar a Torredembarra. | Cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris