Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Al novembre, Torredembarra organitza el 1r Mercat d'intercanvi i de segona mà

La jornada, impulsada des del consistori i amb la col·laboració de diversos organismes, vol celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Roba de segona mà, en una imatge d'arxiu   | Boost blog

 

Com deia aquell, «els petits canvis són poderosos» i en matèria de medi ambient, reciclatge i sostenibilitat, tots els esforços són pocs. La reutilització, sigui com sigui, i la nova vida de qualsevol producte són fonamentals per controlar i reduir al màxim una de les grans problemàtiques mundials, prendre consciència i consumir, durant el nostre dia a dia, de manera responsable.

 

Objectes d'intercanvi i de segona mà, el 24 de novembre a Torredembarra

Per tot això, la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra organitza, el pròxim dissabte 24 de novembre, el 1r Mercat d’intercanvi i de segona mà. Impulsat des del consistori i amb la col·laboració de GEPEC-Ecologistes de Catalunya, l’Associació Mediambiental La Sínia, el GETE- Ecologistes en Acció i l’Agència de Residus de Catalunya, la jornada serà el punt de trobada de xerrades, tallers, jocs i altres activitats.

 

De deu del matí a sis de la tarda, els voltants de Cal Bofill, a la Torre, acolliran diverses paradetes i espais on infinitat de productes de tota mena seran objecte de curiositat, intercanvi i d’una segona vida.

 

Acte principal a Torredembarra de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Aquesta acció, precisament, serà l’acte central que el municipi de Torredembarra farà en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Des de l’ajuntament torrenc, a més, han explicat que organitzaran «diferents activitats de sensibilització a les escoles de la vila», per tal de col·laborar i difondre l'esperit del bon reciclatge i el respecte per al medi ambient.

 

Un projecte impulsat des de la Comissió Europea

Per la seva part, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de tres anys que rep el suport del programa LIFE+, una iniciativa de finançament i conservació del medi ambient impulsada per la Comissió Europea. L’objectiu d’aquesta acció és organitzar, durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització i conscienciació sobre la prevenció i el reciclatge de residus.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris