GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Mercat Medieval de Creixell comença amb la inauguració del Rei i la Reina

La Comitiva Reial ha passejat pels carrers del poble i ha rememorat els inicis de la vila l'any 1083

 

El Mercat Medieval de Creixell, al Baix Gaià, ha estat inaugurat aquest dissabte al migdia per la Comitiva Reial. El Rei i la Reina han passejat pels carrers del poble i han transportat els assistents als inicis de la vila l'any 1083. L'acte és tot un emblema de la localitat i centenars de persones s'han acostat fins al municipi per gaudir d'activitats, tallers pels més petits i una oferta gastronòmica molt variada. La inauguració es repetirà demà a les dotze del migdia. 

 

 

Creixell ja gaudeix del seu Mercat Medieval

Aquest dissabte s'ha inaugurat, a les dotze del migdia, el Mercat Medieval de Creixell. La inauguració ha anat a càrrec de la Comitiva Reial. Rei i Reina han recreat el moment en el qual el Rei Felip de França va nomenar al Carlà de Creixell, primer creixellenc de la història. Els fets es remunten al 1083, però es recorden durant aquests dies. 

 

Tot i que la inauguració és l'acte principal, les activitats no cessaran durant el cap de setmana. Aquesta tarda, a partir de les 18.30 hores, hi haurà un espectacle de titelles. Una hora després, la Comitiva Reial tornarà a animar la fira amb una cercavila. L'últim acte del dia serà a les 20.15 hores i consistirà en una exhibició de malabars amb foc. D'altra banda, també hi haurà passejades amb poni, atraccions medievals, exposició d'aus rapinyaires, tallers infantils o una mostra de forja i foc. 

 

El Rei i la Reina han inaugurat aquest migdia el Mercat Medieval de Creixell. | Àngel Ullate

 

El programa complet del Mercat Medieval de Creixell

Diumenge 21 d'abril

10.00 a 13.00 hores. Vols lliures d’àligues per tota la fira

12.00 hores. Cercavila amb els Gegants de Creixell Gilmundo i Minerva

13.00 a 18.00 hores. Cercavila de la Comitiva Reial Medieval

17.30 hores. Espectacle de Falconeria amb el Rancho Majanos Park a la rambla de les moreres

19.30 hores. Cercavila a càrrec de Sons de la Mediterrània