Mor Llorenç Miró, exregidor de l'Ajuntament de Roda de Berà

Miró, que ha mort amb 47 anys, era molt conegut a Roda de Berà
L'exregidor de l'Ajuntament de Roda de Berà, Llorenç Miró, ha mort aquesta matinada. | BaixGaiàDiari.cat

 

Llorenç Miró, exregidor de l'Ajuntament de Roda de Berà, ha mort aquest dijous, 1 de novembre, a l'edat de 47 anys després d'una llarga malaltia. Miró va ser regidor del consistori rodenc en el mandat comprès entre 2011 i 2015, quan va ser el responsable de les carteres de Cultura, Comunicació, Noves Tecnologies i Administració Electrònica. Rodenc de naixement i de passió, Miró no ha pogut superar la llarga lluita contra una malaltia i ha mort aquesta matinada.

 

Llorenç Miró, exregidor de Roda de Berà durant quatre anys

Miró era militant de Convergència Democràtica de Catalunya i va ser regidor a Roda de Berà, doncs, durant el mandat anterior, el que anava des de 2011 fins a 2015. Va figurar com a quart candidat a la llista de Convergència i Unió que va liderar Pere Compte i que, el 2011, va guanyar les eleccions per majoria absoluta. Miró va assumir les responsabilitats en matèria de Cultura, Comunicació, Noves Tecnologies i Administració Electrònica, a banda de la quarta tinença d'alcaldia.

 

L'any 2015 no va formar part de la candidatura de Convergència i Unió que va liderar l'actual alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili. El mateix any, Miró va passar a militar a Esquerra Republicana de Catalunya, i va refundar la secció local del partit a Roda, de la qual va ser el president.

 

Llorenç Miró, passió per Roda, el firmament i el motor

Però la vessant política de Llorenç Miró és una més d'una vida abocada al poble que el va veure néixer ara fa 47 anys. Persones que el coneixien de prop expliquen com «coneixia cada racó de Roda de Berà, de carrers a muntanya, a fauna i a flora» i que també era un apassionat de l'observació astronòmica. Miró també va estar vinculat a la creació de l'associació de veïns del nucli urbà de Roda de Berà.

 

L'altra gran passió que tenia era el motor: en els darrers anys, havia emprès diverses aventures a sobre de la seva moto que l'havien dut a fer llargues travessies arreu d'Europa i de la resta del món.

 

L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, ha expressat a aquest mitjà el seu condol a la família i amics de Llorenç Miró després d'aquesta pèrdua i ha remarcat la coneixença que tenia, amb ell i la seva família, des de tota la vida.

 

L'equip de BaixGaiàDiari.cat s'uneix a les mostres de condol a la família i amics de Llorenç Miró després del seu malaurat traspàs.