GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Podem neix a Torredembarra i es presentarà a les eleccions municipals

Tot i que prioritzen establir una coalició, no descarten presentar-se en solitari
Si Podem es presentés en solitari a les eleccions municipals a Torredembarra, seria la dotzena llista que ho fa. | Laia Solanellas

 

El cercle local de Podem a Torredembarra es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així ho ha confirmat a aquest mitjà Luis Fernando Turrents, que ha estat escollit a través de les primàries de la formació el cap de llista de Podem a la vila. Això no significa necessàriament que la formació es presenti en solitari a les eleccions, perquè tal com ha explicat Turrents a BaixGaiàDiari.cat, «el partit té la directriu interna de buscar acords amb 'forces germanes', en el cas d'aquí, Torredembarra en Comú».

 

Luis Fernando Turrents és el cap de llista electe de Podem a Torredembarra. | BaixGaiàDiari.cat.

 

«Podem Torredembarra es presentarà segur a les eleccions municipals»

Luis Fernando Turrents ha confirmat a aquest mitjà, doncs, que la prioritat serà encaixar el seu projecte amb el de Torredembarra en Comú. «S'han de donar dues condicions: que 'Podem' aparegui al nom de la candidatura i que estigui garantida la representativitat de les dues forces», ha explicat. Caldrà veure ara la disposició dels Comuns torrencs a un acord preelectoral, però fonts de la candidatura veuen d'entrada amb bons ulls la formació d'una possible llista de 'Torredembarra En Comú Podem'.

 

En cas que no es produís la coalició, però, Podem es presentarà en solitari, amb Luis Fernando Turrents com a alcaldable. «El que és segur és que Podem Torredembarra es presenta a les eleccions municipals 2019», ha dit clarament Turrents a BaixGaiàDiari.cat. D'anar sols, la xifra de candidatures a la Torre per al proper mes de maig se situaria en dotze.

 

Podem ja ha començat a confeccionar el seu programa electoral i aquest dilluns, 18 de febrer, van celebrar la primera assemblea al voltant de la preparació de la candidatura a l'Ajuntament torrenc. En paral·lel, esperen iniciar els contactes amb Torredembarra en Comú en els propers dies, de manera que s'haurà de parar atenció a possibles novetats pel que fa a l'acord de coalició que negociaran els dos partits.

 

També et pot interessar