Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Nit de l'Esport de Torredembarra es feminitza en la dissetena edició

La cerimònia se celebra divendres, 30 de novembre, a les set de la tarda
El regidor d'Esport, Raúl García, l'alcalde Eduard Rovira i la membre del jurat Bito Fuster han comparegut aquest dimecres al matí. | Gerard Recasens

 

La Nit de l'Esport 2018 de Torredembarra serà el proper divendres, 30 de novembre, a partir de les set de la tarda al pavelló Sant Jordi de la localitat. Els periodistes Quim Pons i Laura Casas en seran els presentadors.

 

Aquest dimecres, 21 de novembre, n'han explicat els detalls l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, el regidor d'Esport de la vila, Raúl García, i l'exgimnasta professional Bito Fuster, que enguany forma part del jurat que decidirà els reconeixements. La cita presenta com a principal novetat la feminització: els premis es bifurquen per gèneres i augmenta la presència de dones al jurat.

 

Una Nit de l'Esport més femenina que mai

«Volem donar més visibilitat a les dones i aquesta és la nostra novetat per enguany, l'aposta principal», ha manifestat Raúl García. «Tindrem l'honor de tenir quatre dones al jurat: Bito Fuster, Yoli Pueyo, Estefanía Serrano i Teresa Ortega», ha explicat, i ha afegit que «enguany desdoblem categories en els nostres premis: enlloc de guardonar al 'millor esportista' ho farem al 'millor esportista masculí' i la 'millor esportista femenina'».

 

La cita s'obrirà amb els guardons esportius, que reconeixeran els èxits de tots els equips i esportistes de la localitat: un total de 34 equips, 31 entrenadors i 141 esportistes individuals. Després es donarà pas pròpiament a la Nit de l'Esport, que des de 2016 presenta caràcter biennal. El jurat, que a banda de les quatre dones esmentades també integren Francesc Joan, Berni Álvarez, Joan Plana, Josep Vives i el mateix Raúl García, es reunirà per decidir el seu veredicte aquest divendres.

 

La feminització de la Nit de l'Esport és una de les cartes de presentació d'aquest 2018, tot i que el regidor Raúl García ha reconegut que, en general, «queda molta feina a fer». Amb tot, García ha dit que «a l'esport base torrenc tenim molt més equilibri de gèneres del que teníem fa només uns anys».

 

«Torredembarra fa enveja pel que fa a la salut esportiva»

Bito Fuster, exgimnasta professional i integrant del jurat de la Nit de l'Esport, ha començat dient que «Torredembarra fa enveja com a municipi per la gran salut esportiva de què gaudeix» i ha lloat la tasca i l'acceptació de les diverses entitats esportives de la vila. Ha posat l'exemple del seu esport, la gimnàstica rítimica. «El Club Esportiu Rítmica Torredembarra s'ha convertit en tot un referent», ha manifestat. Al seu costat, l'alcalde Rovira ha convidat tothom a assistir a l'acte i ha recordat «l'èxit de la Nit de l'Esport en les seves anteriors edicions».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris