EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Tres nits de festa a Torredembarra pel Quadre de Santa Rosalia

De divendres 12 a diumenge 14 de juliol, la plaça del Castell acollirà tres nits de música de diversos estils
Divendres, dissabte i diumenge seran nits de festa a Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

Falten poques hores perquè Torredembarra arrenqui les celebracions de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, que tenen el seu gruix entre aquest divendres, dia 12 de juliol, i el dia mateix de la festivitat, dilluns dia 15. D'actes n'hi ha diversos, per a totes les edats, però a ningú no se li escapa que les nits de festa per a gent jove són de les activitats amb més afluència de gent.

 

Enguany n'hi ha tres, una xifra que feia anys que no es donava per la que és la Festa Major Petita a Torredembarra, que duran diversos estils musicals fins a la plaça del Castell, on ja s'ha muntat l'escenari —cobert— que els ha d'acollir.

 

 

Divendres, Gira Fricandera de RAC105

La gresca començarà a la mitjanit de divendres a dissabte, amb la Gira Fricandera que organitza el programa 'Fricandó matiner', de RAC105. L'any passat, aquesta gira ja va fer parada a l'esplanada del pàrquing Filadors. Ernest Codina, DJ i presentador de 'Fricandó Matiner' i Món DJ punxaran els millors èxits de RAC105 acompanyats de l'animador Guillem Estadella.

 

 

Dissabte, nit de rumba amb el Ball de Gitanes

En el desè aniversari de la seva recuperació, el Ball de Gitanes de Torredembarra organitza una nit de festa que es farà dissabte, dia 13 de juliol. I en tractar-se d'un acte de les Gitanes, és evident que la música protagonista serà, sobretot, la rumba. Des de les nou de la nit actuaran DJ Xart i Els Xatus. Cap a dos quarts d'una de la matinada, la fi de festa la posarà la Banda Biruji.

 

 

Diumenge, la revetlla amb Porto Bello i la Banda Neon

La darrera nit festiva serà la més grossa: serà diumenge, 14 de juliol, en plena vigília de la Festa del Quadre i, per tant, toca nit de revetlla. A partir de les dotze de la nit actuarà el grup Portobello, molt de moda en el panorama musical català, i els succeirà el grup de versions Banda Neon, que posarà el colofó a la festa.