Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les obres de Pere Badia de Torredembarra arrenquen amb normalitat

Ja hi va haver reunions prèvies dilluns, 3 de setembre, en vigília de Santa Rosalia
Les obres es duran a terme per trams, i no pas de cop, com sol ser habitual. | Gerard Recasens

 

Passada la Festa Major de Santa Rosalia, Torredembarra es llença de ple als darrers dies de l'estiu i a la tardor amb les obres del carrer de Pere Badia com a principal focus d'atenció. Aquest dimecres, 5 de setembre, arrencaven els treballs de Trade —l'empresa que s'encarrega d'aquestes obres— tot i que dilluns, en vigília de Santa Rosalia, ja es van fer les primeres reunions sobre el terreny.

 

Les obres s'han iniciat amb normalitat aquest dimecres, i de fet ja s'han produït les primeres demolicions del paviment anterior, a la zona més propera al carrer dels Garrofers. Hi ha, però, un petit canvi en les fases de l'obra: els treballs a la zona de la plaça de les Monges començaran més tard. S'iniciaran el 12 de setembre, per evitar perjudicar els darrers dies de la temporada alta, tant comercial com turística. El retard en l'inici no afectarà la data d'acabament prevista en aquest tram, que és el 22 de novembre.

 

Les obres de Pere Badia de Torredembarra, per trams

Tal com ja va explicar aquest mitjà en una guia amb tot el que cal saber sobre les obres del carrer de Pere Badia, en el primer mes de treballs —des d'ara i fins el proper 5 d'octubre—, es treballarà en dos segments del carrer. Així, les zones afectades seran des de la rotonda amb els carrers dels Garrofers i de Pompeu Fabra fins a la Llibreria Miquel i des de la cantonada amb el carrer de Lleida fins a la botiga Vadenens, en els dos casos, a les dues voreres.

 

En paral·lel a l'inici de les obres, des d'aquest dimecres, 5 de setembre, ja s'ha pogut veure la zona de logística instal·lada al solar entre el carrer de Rodes i el carrer de Lleida, que sol fer d'aparcament gratuït. A més, ja s'ha pogut veure el carrer de Lleida completament net de cotxes aparcats —una situació igual, és clar, a la del mateix carrer de Pere Badia. Així mateix, també s'han fet les primeres desviacions de circulació amb senyalització provisional.

 

En paral·lel a aquests canvis deguts a les obres, ja ha entrat en funcionament el pàrquing soterrat situat al carrer dels Filadors i que servirà per compensar la pèrdua de places als carrers afectats.

 

Els primers treballs ja són visibles al carrer de Pere Badia. | Gerard Recasens

 

La zona de logística per a treballadors i maquinària, instal·lada al pàrquing d'entre els carrers de Rodes i de Lleida. | Gerard Recasens

 

El carrer de Lleida, ja lliure d'aparcament aquest dimecres a la tarda. | Gerard Recasens

 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris