EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

Nou servei d’avisos SMS per comunicar avaries a la xarxa d’aigua a la Pobla de Montornès

L'empresa d'aigües del municipi ha engegat un sistema que envia automàticament un SMS als usuaris en cas d'avaria
Nou servei d’avisos SMS per comunicar avaries a la xarxa d’aigua a La Pobla de Montornès | Cedida
 

 

L'empresa encarregada de la gestió del Servei Municipal d'Aigües de la Pobla de Montornès, Aqualia, ha posat en marxa un servei automàtic d'avisos, per SMS, per comunicar possibles situacions d'avaria en la xarxa municipal d'aigua i així avisar als diferents usuaris afectats. A més, a través d'aquest sistema també s'avisa de la resolució de la incidència.

 

L'objectiu d'aquesta nova eina és millorar el servei de l'empresa

Amb aquesta nova iniciativa, la companyia pretén millorar el servei que presta a tots els veïns i veïnes del municipi ampliant els seus canals de comunicació entre l'empresa i els usuaris. La companyia d'aigües també ampliarà el seu horari d'atenció posant a la disposició de tota la ciutadania diverses formes per poder realitzar les seves gestions perquè cadascú triï la que millor s'adapti a les seves necessitats. 

 

A banda d'això, per evitar possibles incomoditats, la companyia, a través d'aquest mateix sistema d'SMS, també avisa de possibles impagaments d'alguna factura, ja sigui per la finalització del període voluntari del pagament o per devolució del banc per qualsevol motiu. 

 

L'empresa també es modernitza amb la seva aplicació per a mòbils i tauletes

En el text de l'SMS s'indica que Aqualia ofereix la possibilitat de realitzar la gestió a través de l'aplicació per a mòbils i tauletes Aqualia Contact, que permet efectuar el pagament a qualsevol hora de qualsevol dia de la setmana i des de qualsevol lloc, només amb el telèfon mòbil o una tauleta. 

 

D'altra banda, l'empresa també recorda que es pot realitzar aquesta gestió a través de la seva oficina virtual, accessibles des d'aquest enllaç, o a través del telèfon gratuït 900 81 40 81.

 

Tots aquests canals (SMS, app, oficina virtual i telèfon) que no requereixen la presència física, acaben amb les incomoditats dels desplaçaments i possibles esperes. No oblidar tampoc, que contribueixen en la cura del medi ambient perquè prescindeixen de l'ús del paper o de la contaminació associada als diferents mitjans de transport.