Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

Noves passeres per la segona fase de les obres a Pere Badia a Torredembarra

Les obres a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat acabaran el 9 de novembre
Una imatge de les noves passeres amb baranes situades al carrer de Pere Badia de Torredembarra. | Cedida

 

La segona fase de les obres al carrer de Pere Badia de Torredembarra ja està en marxa. Tal com va explicar la setmana passada BaixGaiàDiari.cat, aquesta nova etapa de les obres comença amb un lleuger retard respecte a la planificació inicial prevista. El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Torredembarra, el socialista Vale Pino, ja va explicar a aquest mitjà que «aquest petit retard no té afectació en la previsió de la durada total de l'obra, que continua sent de tres mesos, fins al 5 de desembre, tal com havíem anunciat».

 

Noves passeres amb baranes a les obres de Pere Badia de Torredembarra

Una de les novetats que ja es va poder observar a les obres aquest dilluns, 15 d'octubre, són les noves passeres que s'han col·locat perquè els vianants puguin passar amb més seguretat a través de les demolicions que s'estan practicant a les voreres. En la primera fase de les obres, s'havien posat passeres de fusta, que sovint havien suposat un perill, especialment per a persones amb la mobilitat més limitada.

 

BaixGaiàDiari.cat ja va avançar fa unes setmanes que es col·locarien unes passeres amb baranes, justament per augmentar la seguretat, i des d'aquest dilluns ja es poden veure i usar durant les primeres demolicions de la segona fase de les obres del carrer de Pere Badia.

 

Alguns ajustos en la seqüència prevista de les obres de Pere Badia de Torredembarra

La segona fase de les obres s'inicia amb un petit canvi sobre la planificació inicial. Des d'ara, les demolicions es faran conjuntament en trams no paral·lels per evitar endarreriments fruit de la concentració de maquinària en un mateix espai. Fetes les demolicions, s'iniciaran tot seguit les pavimentacions en aquest espai.

 

Des d'aquest dilluns, 15 d'octubre, ja s'ha començat a treballar en els sectors situats dels números 5 a 11 i dels números 25 a 43. Ja serà a partir del dia 18 d’octubre, aquest dijous, quan s’abordaran les tasques a realitzar en dos trams més de carrer: dels números 2 al 8 i del 20 al 32

 

Dijous de la setmana que ve, 25 d’octubre, començarà la zona ubicada enfront de la rotonda on conflueixen els carrers de Pere Badia i dels Garrofers. S’ha decidit esperar a aquesta data perquè aleshores ja s’haurà reobert el trànsit al carrer de Ferran de Querol i es podrà treballar més còmodament a la zona de la rotonda.

 

Pel que fa a les actuacions de la plaça, aquestes continuaran fins al 9 de novembre. D'altra banda, els trams corresponents a la primera fase de les obres ja són transitables a l’espera d’executar els acabats.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris