Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Núria Gómez i Rafa Luna, al comitè executiu del PP català

Van ser nomenats dissabte, després que Alejandro Fernández fos proclamat president del partit. José Luís Martín un dels altres tarragonins que acompanyen Fernández en aquesta nova etapa.
La regidora del PP a Torredembarra, Núria Gómez. | Cedida

 

Núria Gómez, regidora del Partit Popular a Torredembarra, fa el salt a la cúpula del seu partit polític. Des d'aquest dissabte, 10 de novembre, Gómez és un de la trentena de noms que van ser nomenats per formar part del comitè executiu del PP català. Després de la proclamació del tarragoní Alejandro Fernández com a president del partit, Gómez és una de les persones escollides per integrar-se a la direcció de la formació. També en formarà part Rafa Luna, edil popular a Roda de Berà i, en el seu cas, exsecretari general de la formació.

 

Núria Gómez, al comitè executiu del PP de Catalunya

La torrenca Núria Gómez i el rodenc Rafa Luna s'integren així al comitè executiu del PP català, juntament amb altres 21 noms d'arreu del país, entre els quals destaquen el tarragoní José Luis Martín o la reusenca Tona Duch.

 

Al comitè executiu del qual formen part Gómez i Luna, hi haurà altres noms com els d'Andrea Levy o Esperanza García, el nou secretari general del partit Daniel Serrano o l'exdelegada del govern espanyol a Catalunya María de los Llanos de Luna.

 

Núria Gómez, en política activa des de l'any 2011

Fa set anys que Núria Gómez es dedica a la política de manera activa. A les eleccions municipals d'aquell any, va ser el fitxatge estrella de José Oviedo per anar de número 2 a la llista dels populars a Torredembarra. Va obtenir l'acta de regidora i es va integrar al govern tripartit de CiU, el PP i el GIT, amb la regidoria d'Ensenyament.

 

Després de l'esclat del cas Torredembarra i la dimissió de José Oviedo, l'any 2014, Gómez va prendre les regnes del PP a la Torre. D'entrada, formant part de l'anomenat 'govern de transició' d'Enric Grangel, amb PSC, ERC, CiU i l'Agrupació, quan va assumir les carteres de Turisme i Comerç.

 

Al 2015, va ser per primer cop alcaldable pel PP a Torredembarra, assolint únicament la seva acta de regidora. Des de llavors, es troba a l'oposició. Internament, té el control del partit a la Torre i ara obre una nova etapa al comitè executiu del PP a Catalunya.

 

José Luís Martín acompanya Alejandro Fernández en la direcció del Partit Popular a nivell català | TarragonaDigital.com

 

 

Altres noms de Tarragona a la direcció del Partit Popular de Catalunya

A banda de Núria Gómez, destaquen tres noms més en clau tarragonina a l'organigrama de càrrecs que acompanyaran Fernández en aquesta nova etapa al capdavant del PP Català. Així doncs, la reusenca Tona Duch formarà part del Comitè Executiu, mateix òrgan del qual forma part Núria Gómez i Rafa Luna és un dels vocals de lliure designació del president. Finalment, José Luís Martín, home fort del partit a Tarragona i de màxima confiança d'Alejandro Fernández, serà el secretari del Comitè Electoral, comitè que presideix Dolors Montserrat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris