Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Renovaran el clavegueram de tot el carrer Major de la Riera de Gaià

El pressupost de l'obra és d'uns 117.000 euros amb IVA inclòs
El carrer Major de la Riera de Gaià, en una imatge d'arxiu. | Gerard Recasens

 

La xarxa de clavegueram del carrer Major de la Riera de Gaià es renovarà en els propers mesos. L'alcalde de la localitat, el convergent Jaume Casas, va signar fa uns dies el decret que va donar pas a la licitació d'aquesta obra, que significarà la renovació de les clavegueres d'aquest cèntric punt de la localitat. Els treballs estan pressupostats, aproximadament, en uns 117.552 euros amb l'IVA inclòs, és a dir, 97.150 euros sense aplicar aquest impost. La seva durada serà, aproximadament, d'uns quatre mesos.

 

Quatre mesos d'obres per renovar el clavegueram del carrer Major de la Riera de Gaià

Les obres per renovar la xarxa de clavegueres en aquest cèntric carrer del municipi s'hauran de desenvolupar en quatre mesos, si ens fixem en la durada del contracte que s'oferta des de l'Ajuntament de la Riera de Gaià.

 

L'obra es troba hores d'ara en període de licitació, i les empreses que hi vulguin optar han de presentar les seves ofertes fins les tres de la tarda del proper dijous, 15 de novembre. Posteriorment es farà l'adjudicació i, més tard, s'endegaran els quatre mesos d'obres.

 

Un clavegueram de mig segle d'antiguitat

La xarxa de clavegueram en aquesta zona de la vila s'ha deteriorat per la seva antiguitat, que ja és de 50 anys. En les darreres actuacions s'ha pogut observar aquesta obsolescència amb càmeres, i s'hi ha detectat el desgast dels col·lectors, la disminució de secció i fins i tot la ruptura de canonades en alguns casos. 

 

Les obres incorporen també, per suposat, la reposició de tots els paviments, la millora i substitució dels elements de connexió de les escomeses d’aigua potable, la col·locació, i la substitució i reparació de claus de tall a l’esmentada xarxa general d’aigua potable, segons explica el projecte de la licitació de l'obra en qüestió.

 

Després que en els darrers anys ja s'hagin renovat les xarxes de clavegueram del carrer de Fondo i de Sant Pau, amb el suport de la línia d'ajudes econòmiques del PAM de la Diputació de Tarragona, arriba ara el torn del carrer Major de la Riera de Gaià.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris